Zo ziet de stiefbroer van prins William en prins Harry eruit

Hij staat wat minder vaak in de spotlights.

Ze zijn niet vaak in beeld, de twee kinderen van hertogin Camilla. Al zijn ze sinds hun moeders huwelijk met prins Charles in 2005 toch echt de stiefbroer en -zus van niemand minder dan prins William en prins Harry.

Een dochter en een zoon

In 2005 mocht prins Charles dan eindelijk trouwen met zijn échte grote liefde, Camilla Parker Bowles. Zowel Charles als Camilla hebben twee kinderen. De zoons van Charles kennen we natuurlijk allemaal, maar de dochter en zoon van Camilla staan minder vaak in de spotlights. Over Camilla’s dochter Laura hebben we al eens geschreven, maar hoe ziet haar zoon Tom er eigenlijk uit?

Bekend in de culinaire wereld

Tom Parker Bowles is inmiddels 47 jaar oud, wat betekent dat hij acht jaar ouder is dan William en tien jaar ouder dan Harry. Hij is zijn loopbaan ooit begonnen als publicist. Na een tijdje ging hij voor Tatler aan de slag als culinair columnist. In de loop der jaren heeft hij een succesvolle carrière als culinair criticus opgebouwd en een aantal kookboeken geschreven. Ook is hij medeoprichter van het bedrijf Mr Trotter’s Great British Pork Crackling, dat varkensvleessnacks verkoopt.

Nooit in het openbaar

Tom is in 2005 (hetzelfde jaar als zijn moeder dus) getrouwd met Sara Parker Bowles. Samen hebben ze twee kinderen: Lola en Freddy. Hoe zijn band met zijn stieffamilie en in het bijzonder zijn twee stiefbroers is, wordt eigenlijk nooit echt duidelijk. Ze worden vrijwel nooit samen in het openbaar gespot. Ook met zijn moeder wordt Tom overigens niet vaak samen in het openbaar gezien. Een van de meeste recente foto’s van hen samen stamt alweer uit 2018:

tom-moeder

Tom (links) met zijn moeder en Ewan Venters bij de launch party van een van Toms boeken, 2018. Beeld: BrunoPress

Lieve woorden

En hoe zit het met Toms mening over zijn stiefvader, prins Charles? Hij heeft niets negatiefs over hem te zeggen. In een interview met The Express in 2015 verwoordde hij het als volgt: “Alles wat je wilt [als het op ouders aankomt], is dat ze gelukkig zijn. Mijn moeder is exceptioneel gelukkig op het moment. Ik ben altijd al dol op mijn stiefvader; hij is altijd een aardige, goede en liefelijke man geweest. Een man van warmte, intelligentie en menselijkheid. Mocht het ooit gebeuren, dan zal hij een fantastische koning zijn.”

Bron: Cosmopolitan, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws