Prins Harry weer herenigd met een goede vriend van vroeger

Echt weer als vanouds.

Lees ook

Sommige vriendschappen zijn voor het leven, zo ook die van prins Harry en Charlie van Straubenzee. De twee kennen elkaar al sinds ze kleine jongetjes waren en hebben nog altijd goed contact, al ligt er nu een oceaan tussen hen in.

Long way back

Eerder deze week schreven we al over Harry’s rol binnen het poloteam waarin hij speelt. In dat team speelt ook zijn long time friend Nacho Figueras mee. Hij is echter niet de enige die al jarenlang met de prins bevriend is: ook zakenman Charlie van Straubenzee kent Harry al behoorlijk lang.

Samen sportief bezig

Harry en Charlie werden deze week samen gespot op e-bikes, waarmee ze een rondje reden over allerlei prachtige Californische wegen in Montecito, Harry’s tegenwoordige thuis. Ondanks de elektrische aandrijving zag het er sportief uit! Zou het door de outfits van de heren komen? Bekijk het kiekje hier (via Tatler).

Andere wegen, maar nog altijd bevriend

Charlie komt net als de prins uit Engeland en is dus overgevlogen voor het bezoekje. Het is de eerste keer sinds de verhuizing van Harry en Meghan in 2020 dat Harry gespot is met een childhood friend. De twee leerden elkaar kennen op Ludgrove School en raakten goed bevriend. Hun wegen scheidden toen ze voor vervolgonderwijs naar andere scholen gingen: Harry naar Eton, Charlie naar Harrow.

Ondanks dat verschil en het feit dat ze allebei een ander carrièrepad insloegen, hebben ze altijd contact gehouden. In 2018 waren ze aanwezig als best man bij elkaars bruiloft en Charlie is bovendien ook de peetvader van Archie. Volgend weekend is het wederom tijd voor een grote hereniging: dan trekken Harry en Meghan naar Engeland om met de hele royal family het jubileum van Queen Elizabeth te vieren.

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook