Avondje vrij? Vier heerlijke series om bij weg te dromen

Lees ook

De fanatieke bingewatchers onder ons kunnen hun hart ophalen, want er zijn heel veel mooie series waar je bij weg kan dromen. Lekker op de bank in je joggingsbroek met je beste vriendinnen een avondje bingen. Pak de popcorn er maar bij, want van deze vier heerlijke series zul je geen genoeg kunnen krijgen.

Emily in Paris

We volgen Emily Cooper, die als marketingmanager werkt in Chicago. Het bedrijf waar ze werkt wordt echter overgenomen door een Frans marketingbedrijf. Emily gaat in Parijs werken als mediastrateeg en zich bezighouden met de socialmediastrategie van haar nieuwe bedrijf. 

Vol energie reist ze af naar Parijs. Maar hier zal ze de nodige obstakels en taalbarrières moet overwinnen, nieuwe collega’s voor zich zien te moeten winnen en vrienden moeten zien te maken. En dan komen er ook nog spannende romances op haar pad.

Lees ook: Dol op Emily in Paris? Dan wil je deze 12 series ook zien

Betty

Betty gaat over vijf Gen-Z vrouwen die heel graag willen skateboarden. Maar dit blijkt in Manhattan nogal een obstakel te zijn, omdat het wereldje door mannen wordt gedomineerd. Meisjes die willen skateboarden worden zelfs denigrerend ‘Betty’ genoemd, wat zoveel betekent als een groupie die naar de mannelijke skateboarders kijkt maar zelf niet skatet. 

De jonge vrouwen zijn echter niet op de skatebaan om als een stel ‘Betty’s’ toe te kijken. Ze willen ook zelf op hun boards over het beton vliegen en ramps nemen. Ze zijn vastberaden om een voet tussen de deur te krijgen in de door mannen gedomineerde skatewereld.

Kan jij niet wachten om deze serie te gaan kijken? Met een tv en internet pakket krijg je meestal toegang tot alle films en series die de streamingdienst te bieden heeft! 

Downton Abbey

Downton Abbey is een kostuumdrama dat zich afspeelt op het fictieve landgoed Downton Abbey. We volgen de aristocratische familie Crawley en hun bedienden die op het landgoed wonen en werken. Het verhaal speelt zich af tussen 1912 en 1925. Het is niet saai in Downton Abbey. Intriges, fitties, jaloezie en verraad tussen de Crawleys en hun bedienden, maar ook onderling zijn aan de orde van de dag.

Lees ook: Downton Abbey-fans opgelet! Deze serie van dezelfde maker is nú te zien 

The Split 

In de serie The Split zien we hoe echtscheidingsadvocaat Hannah Defoe uit het machtige familiebedrijf stapt en voor de concurrent Noble & Hale gaat werken. Dat zet natuurlijk kwaad bloed bij de rest van de familie en de relatie met haar moeder en zussen komt zwaar onder druk te staan. Zou ze het hebben gedaan om te kunnen samenwerken met haar oude liefde Christie (een rol van ‘onze eigen Barry Atsma’)?

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook