Dit is waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Eigenlijk best slim, als dit je favoriete schoenen zijn!

Meghan Markle ziet er altijd uit om door een ringetje te halenHierom waren wij ook verbaasd toen we opmerkten dat de hertogin van Sussex haar hakken altijd een maatje of twee te groot lijkt te dragen. Waarom ze hiervoor kiest? Wij hebben het antwoord.

Mode-expert Harriet Davey vertelt aan The Sun dat er een goede reden is voor de slecht-passende schoenen van Meghan. “Beroemdheden kiezen vaak voor een maat groter, of zelfs twee maten, wanneer ze naar de rode loper of een evenement gaan. Dit doen ze om blaren te vermijden. Er is niets erger dan oncomfortabele schoenen en wanneer bekendheden als Meghan een lange tijd high heels dragen, kunnen hun voeten opzwellen.”

Beeld: BrunoPress

De truc

Oké, klinkt logisch, we’ve all been there. Blaren van hier tot Tokio na een avondje stappen. Maar het kan toch haast niet dat Meghan comfortabel loopt in veel te grote schoenen? Daar is volgens Harriet een trucje voor. “Dé truc is om de punt van de schoen op te vullen met bijvoorbeeld een tissue of watje.” Aha, zo doet Meghan dat dus!

Tien centimeter

De anti-blaren hack is hard nodig als je bedenkt dat de torenhoge schoenen van Aquazurra favoriet zijn bij de hertogin.

Meghan op haar favoriete Aquazzura Deneuve Pumps. Beeld: BrunoPress

Ze droeg Aquazurra’s tijdens haar bruiloft in mei 2018 en naar veel andere evenementen, zowel tijdens als ná haar royal jaren. Vooral deze Deneuve hak (zie het zwarte exemplaar hierboven) valt bij Meg in de smaak. Het zijn hoge hakken met een tien centimeter lange stiletto. De hak heeft een elegant design en een strikje aan de achterkant. De Bow Tie Pump is nog altijd verkrijgbaar – vergeet ‘m niet een maatje te groot te bestellen!

Bron: BEAU MONDE ARCHIEF | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws