Vader Meghan Markle na beroerte uit ziekenhuis ontslagen

In een verklaring laat hij weten enorm dankbaar te zijn.

Lees ook

Afgelopen dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat de vader van Meghan Markle is getroffen door een beroerte. Ondertussen gaat het al een stuk beter met hem en is hij uit het ziekenhuis ontslagen.

Enorm dankbaar

De schrik zat er goed in voor Thomas Markle, de vader van de hertogin van Sussex. Maandagavond werd hij plotseling getroffen door een beroerte. Na vijf dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen, mocht hij vrijdag weer naar huis. In een verklaring laat hij weten zich al een stuk beter te voelen. “Ik ben enorm dankbaar en weet dat ik veel geluk heb dat ik nog leef”, stelt Thomas in een schriftelijke verklaring aan de Daily Mail.

In zijn verklaring bedankt hij de artsen en verplegers die zijn leven hebben gered en schrijft hij ‘diep ontroerd’ te zijn door alle lieve berichten die hij heeft gekregen. “Ik kan nu nog niet praten maar ik werk er hard aan en zal iedereen bedanken als ik dat weer kan.” Volgens Samantha Markle, de halfzus van Meghan, kampt hij met verlammingsverschijnselen aan de linkerzijde van zijn lichaam. Zo kan hij de spieren in zijn gezicht niet bewegen en zijn linkerhand nauwelijks gebruiken.

Gezondheidsproblemen

Dat Samantha en Meghan geen goed zusterband hebben, wisten we al. Ze heeft al meerdere keren de spotlight gepakt om haar halfzus zwart te maken, en deed dat afgelopen zaterdag weer. Volgens haar is de vervreemde relatie met Meghan de oorzaak van de gezondheidsproblemen van haar vader. Zo zou hij enorm veel stress ervaren omdat hij al jaren geen contact meer heeft met de hertogin van Sussex. The Sun denkt juist dat Thomas van plan was om naar Groot-Brittannië te reizen om daar de festiviteiten rondom de Platinum Jubilee van Queen Elizabeth bij te wonen. Hier zou hij ook zijn dochter en prins Harry ontmoeten.

Wat de waarheid ook is, we hopen dat Thomas snel aan de betere hand is!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook