‘Meghan Markle wil vete met vader Thomas bijleggen’

Een herhaling van 2018...

Lees ook

Al meer dan vier jaar lang is het hommeles tussen hertogin Meghan en haar vader. Maar na de vermoedelijke beroerte van Thomas Markle, zou zijn dochter het hoog tijd vinden om de boel bij te leggen, meent een Sussex insider.

Grote zorgen

Hoewel Thomas dit weekend weer uit het ziekenhuis werd ontslagen, maakt Meghan zich grote zorgen om de gezondheid van haar vader, aldus een bron van The Mirror. “Hoewel ze van elkaar vervreemd zijn, maakt Meghan zich zorgen. Ze wil weten of er een manier is om privé contact met haar vader op te nemen, zonder dat andere familieleden erover weten of zich ermee gaan bemoeien.”

Best begrijpelijk, want ‘andere familieleden’ zoals halfzus Samantha gaven Meghan namelijk de schuld van de beroerte van haar vader. Ook zou de hertogin van Sussex vrezen dat haar vader alles doorspeelt aan de pers wanneer ze weer contact met hem opneemt – dat zou immers niet de eerste keer zijn.

Op naar Engeland?

Even leek het erop dat we deze week een herhaling van voorjaar 2018 zouden krijgen. Toen moest Thomas de royal wedding van zijn dochter missen door gezondheidsproblemen, die volgens de Markles veroorzaakt waren door de onenigheid tussen Thomas en Meghan. De aanstaande hertogin van Sussex was destijds allesbehalve blij dat haar vader nauw samenwerkte met de roddelpers.

Nu moet Thomas waarschijnlijk wéér een streep door zijn plannen zetten om Engeland te bezoeken. De vader van Meghan wilde komende week afreizen naar de Britse hoofdstad om daar het jubileum van de Queen mee te vieren en, als ’t even kon, prins Charles te ontmoeten. “Ik wil hem bedanken omdat hij mijn dochter naar het altaar heeft begeleid, en ik wil hem ook spreken omdat ik denk dat we nu allebei veel gemeen hebben. We zijn allebei in de steek gelaten door onze kinderen”, zei Thomas daar eerder over.

Voorzichtige hereniging

“Als [Harry en Meghan] ook komen, dan zou ik hen graag opzoeken, met hen spreken en uitvogelen wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen herstellen”, waren de iets vergevingsgezindere woorden van Thomas Markle vervolgens. Prins Harry en hertogin Meghan zijn inderdaad van plan om later deze week met hun twee kinderen naar Londen te vliegen, maar de kans lijkt nu klein dat Thomas ook van de partij gaat zijn. Hernieuwd contact tussen Meghan en haar vader zou volgens de insider volledig privé moeten zijn. “Er komt geen Netflix bij kijken, geen foto’s, geen tips aan de paparazzi.”

Bron: Nine, Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook