Wat je nog niet wist over Married at First Sight

Als echte MAFS-experts was zelfs ons dit onbekend.

Lees ook

De huwelijksperikelen in Married at First Sight hebben ons de afgelopen weken flink beziggehouden. Wij waren zo verknocht aan het zevende seizoen dat we inmiddels wel MAFS-experts te noemen zijn. Maar wij moeten bekennen dat wij déze details over het liefdesprogramma nog niet wisten. 

Het zevende seizoen van Married at First Sight kwam helaas deze maand ten einde. Dit seizoen konden we weer volop genieten van alle drama, romantiek én natuurlijk twee succesvolle koppels. Producent ITV Studios deelt nu de leukste behind the scenes-feitjes over de serie.

Flinke crew

Dat een serie als Married at First Sight nogal wat voeten in de aarde heeft, was wel duidelijk. Van bruiloft tot huwelijksreis en van dates tot matches: er moet behoorlijk wat in orde gemaakt worden voor de deelnemers.

Zo deelt ITV dat er voor het meest recente seizoen in totaal 81 draaidagen waren, met een productieteam van 7 personen en 21 collega’s die dagelijks bij de serie betrokken zijn. Een flink team dus – maar ga maar eens na hoeveel mensen er bij een gemiddelde bruiloft betrokken zijn. Valt dan best mee, toch?

Razend populair

Ook deelt ITV dat er voor het zevende seizoen een gigantisch aantal aanmeldingen was. De zeven uiteindelijke koppels uit het zevende seizoen waren gekozen uit een totaal van drieduizend aanmeldingen. De matchmakers hebben dus flink hun best moeten doen!

Dat, en al het liefdesgeluk in de serie mag natuurlijk gevierd worden. Gelukkig gebeurt dat ook uitgebreid: zo is er de afgelopen jaren maar liefst 36 keer taart gegeten, valt er bij de foto’s te lezen.

Volgende seizoen?

Wanneer we een volgend seizoen kunnen verwachten? Dat is nog even afwachten. Voorlopig kunnen we in elk geval genieten van alle liefdevolle kiekjes die Sonny en Dylan en Rowan en Astleigh van elkaar posten. Aandoenlijk!

Bron: Instagram @itvstudiosnl, Grazia | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws

Zie ook