Exclusief! Yvonne Coldeweijer: ‘Voor André Hazes ren ik zelf weg’

'Ik weet dat André in real life een heel gezellige gast is, maar ik wil het niet weten.'

Lees ook

Samantha Steenwijk klaagde haar aan, Danny de Munk zegt dat ze liegt, Anna Nooshin kan haar bloed wel drinken… Yvonne Coldeweijer (35) groeide razendsnel uit tot controversiële roddelkoningin voor wie BN’ers wegrennen. Maar zelf is ze ook bang om iemand tegen te komen, vertelt ze in gesprek met Beau Monde.

Rollen omgedraaid

Of Yvonne zich nog in het openbaar durft te vertonen, nu ze bekendstaat als de koningin van de juice en de vijand van menig BN’er? In het begin van haar roddelcarrière vond ze dat een tikje spannend. “De eerste vijf maanden dat ik dit werk deed, durfde ik niet in restaurants te eten. Ik was bang dat BN’ers me zouden aanvallen”, vertelt ze aan Beau Monde. “Inmiddels zijn de rollen omgedraaid en zijn het de BN’ers die wegrennen als ze mij zien. Laatst liep ik met een date een restaurant in en bij binnenkomst zag ik een groepje bekende mensen zitten. De helft van hen volgt mij op Instagram en de andere helft is regelmatig het onderwerp van mijn gesprek. Ik zag het ongemak en besefte dat ik hun avond had verpest. Sindsdien vermijd ik geen enkel restaurant meer en weet ik dat het vooral voor hen eng is om mij tegen te komen. Toch hoeven ze niet veel te vrezen hoor. Ik heb ook gewoon weekend.”

André Hazes

Wie Yvonne liever niet tegenkomt, is één van de BN’ers over wie ze de meeste berichten plaatst op haar goedbezochte Instagram-account: André Hazes. “Bij hem ren ik wel weg”, aldus de gossip queen. “Weet je waarom? Ik ben bang dat, als ik met André ga praten, ik hem aardig ga vinden. Mij hoor je nooit iets lulligs zeggen over Gordon. Sinds ik af en toe met hem DM, heb ik een zwak voor hem. Ik weet dat André in real life een heel gezellige gast is, maar ik wil het niet weten. Dan kan ik niet meer juicen, snap je? Dan voel je je schuldig en breng je het niet meer. Dat moet ik voorkomen, want straks heb ik geen baan meer, haha.”

Geen woede

Het is geen boosheid dat Yvonne ertoe zet om andermans vuile was buiten te hangen, ook niet in het geval van André. “Boos is niet het juiste woord. Op André was ik niet boos, maar ik had de drang om iets recht te zetten. Een drang naar de waarheid. Ik kan er niet tegen als mensen de boel oplichten. Ik wil gewoon dat iedereen de waarheid vertelt.”

Hoe komt Yvonne Coldeweijer aan haar scoops? Wie zijn haar spionnen precies? Wat verdient ze aan haar roddelimperium? En hoe zit het met haar eigen love life? Dat en nog veel meer vertelt de juice queen in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 1 juni overal verkrijgbaar!

Interview: Anne Tonen | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie: Paul Benjamin

Laatste nieuws

Zie ook