Exclusief! Yvonne Coldeweijer onthult hoe ze te werk gaat: ‘Mensen verraden hun eigen vriendenkring’

Hoe komt ze aan haar scoops? Wie zijn haar spionnen precies? En waarom roddelt ze zo graag? Yvonne vertelt het aan Beau Monde.

Yvonne Coldeweijer (35) groeide razendsnel uit tot controversiële roddelkoningin. Maar hoe gaat ze precies te werk? En waarom juicet ze zo graag? In de nieuwste Beau Monde doet ze het uit de doeken. “Mensen denken dat ik een keiharde bitch ben, maar ik doe dit oprecht uit bezorgdheid.”

Oprechte bezorgdheid

Om maar met de deur in huis te vallen: waarom bemoeit Yvonne zich zo graag met andere levens? “Niemand gaat dit geloven, maar dat is oprecht uit bezorgdheid”, vertelt de juice queen aan Beau Monde. “Koen Kardashian ging vorig jaar naar een afkickkliniek. Vervolgens kwam hij terug en hoorde ik van zijn omgeving dat hij na drie weken weer terug bij af was. Mensen denken dat ik een keiharde bitch ben, maar ik vond het vreselijk voor hem. Ik besloot toen een video de wereld in te gooien waarin ik zijn terugval bekendmaakte. Een paar dagen later zat hij weer in het vliegtuig naar Zuid-Afrika om af te kicken. Of ik me hier schuldig over voel? Absoluut niet. Zoals we allemaal zagen heeft Jaimie gezegd dat ze dankbaar is dat de beelden van de mishandeling naar buiten zijn gekomen. Ik hoop dat Koen over een tijd ook kan zeggen: ‘Ik haat je, maar ik had dit wel nodig om opnieuw clean te worden.’”

Hoe doet ze ’t?

Vaak genoeg brengt Yvonne nieuwe juice naar buiten, maar hoe komt ze toch aan al haar scoops? “Als ik iets hoor, dan ga ik puur op het verhaal van die persoon af en probeer ik door vragen te stellen erachter te komen of het waar is of niet. Dit gaat allemaal via DM-chat. Met Connie Breukhoven ging het laatst fout. Toen postte ik dat haar relatie uit was, omdat ik dat van twee verschillende mensen had gehoord. Dat bleek later, toen ik doorvroeg, gebaseerd te zijn op het feit dat ze Connie allang niet meer met hem hadden gezien op Instagram. Ik moet soms beter filteren en niet meteen denken: yes, ik heb een scoop.”

Wie zijn de spionnen precies?

De verhalen krijgt Yvonne vaak van haar ‘spionnen’. “Alle spionnen ken ik via Instagram”, vertelt de roddelkoningin aan Beau Monde. “Vaak benaderen ze mij om dezelfde reden dat ik dit doe. Dan willen ze iets aan me kwijt, omdat die persoon liegt of bedriegt. Het is zelfs zo erg dat zij hun eigen familie- of vriendenkring verraden, omdat iets hen zo dwars zit. Mijn vaste spionnen zijn dus allemaal mensen uit de omgeving van de BN’er zelf. Ik betaal ze overigens niet, want het is niet het geld dat mensen drijft.”

Durft Yvonne zich nog in het openbaar te vertonen? Wat verdient ze aan haar roddelimperium? En hoe zit het met haar eigen love life? Dat en nog veel meer vertelt de juice queen in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 1 juni overal verkrijgbaar!

Interview: Anne Tonen | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie: Paul Benjamin

Laatste nieuws