Zien: Lucas Tindall zet zijn eerste stapjes

De kleine Lucas heeft er een flink tempo in.

Lees ook

De Tindalls hebben een druk weekend achter de rug. Het hele gezin bracht een bezoekje aan Norfolk, waar Zara meedeed aan de Houghton Hall Horse Trials. Toch ging de aandacht vooral uit naar de kleine Lucas Tindall, die zijn eerste stapjes in het openbaar zette. 

Lekker laten lopen

Bezoekers van de Houghton Hall Horse Trials in Norfolk, een steenworp van Sandringham House, konden hun ogen uitkijken afgelopen weekend. De Tindalls waren daar namelijk in volle glorie aanwezig om Zara aan te moedigen. Hoewel Zara, de dochter van prinses Anne, niet in de schijnwerpers staat als royal, staat ze dat wél als succesvol ruiter.

Maar hoewel mama Zara de meest indrukwekkende sprongen deed met haar paard, was het haar 1-jarige zoon Lucas die er met alle aandacht vandoor ging. Aanwezigen konden namelijk zien hoe de kleine semi-royal zijn eerste stapjes en public zette. En gelukkig wisten enkele aanwezige fotografen dit bijzondere moment vast te leggen, zodat ook wij kunnen meegenieten.

Lucas Tindall loopt achter vader Mike Tindall aan | Beeld: BrunoPress

Baby Lucas

Lucas is één van de vier achterkleinkinderen van Queen Elizabeth die vorig jaar werd geboren, en degene die we tot nu toe het beste leren kennen. Ter vergelijking: van baby August kennen we alleen foto’s van z’n achterhoofd, van baby Lili bestaat maar één openbaar plaatje en van baby Sienna hebben we precies nul keer een glimp opgevangen.

Family affair

De Tindalls waren echter niet de enige gasten van adel in Norfolk. Ook Zara’s neef prins William was van de partij om zijn familie aan te moedigen. Te zien was hoe hij Zara en haar echtgenoot Mike groette met een hartverwarmende knuffel. Ook speelde hij even met hun drie kinderen: Mia (8), Lena (3) en Lucas (1). Wat een familieman is het toch, die William!

Bron: Vigour Times | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook