Uhm, wat? Je kunt een facial ter ere van de Queen laten doen

Alleen het beste voor een koningin.

Lees ook

Hét evenement van het jaar staat voor de deur: het Jubileumweekend van de Queen. Om dat te vieren, kun je een wel heel speciale facial boeken bij The Londoner. Denk aan een gezichtsmassage met rozenkwarts, een gezichtsmasker van goud en een prijskaartje van a whopping 205 euro. 


Queen’s Jubilee Facial

Ben je toevallig in Londen om het historische platina regeringsjubileum van koningin Elizabeth te vieren? Dompel je dan volledig in in de luxe van de royals door de speciale The Queen’s Jubilee Facial te boeken bij het prestigieuze resort The Londoner. Deze facial bestaat uit maar liefst twaalf (ja, twaalf!) stappen en bestaat onder meer uit een rug-, arm- en gezichtsmassage en de fijnste, gouden skincare. Alleen het beste voor een koningin, uiteraard.

Koninklijk prijskaartje

Voor de koninklijke gezichtsbehandeling worden uitsluitend producten van het luxueuze merk Omorovicza gebruikt, zo valt te lezen op de website van The Londoner. Speciaal voor het historische jubileum van de Queen lanceerde het merk een gloednieuwe lijn producten, die uiteraard worden gebruikt tijdens de Queen’s Jubilee Facial.

Waar een skincareproduct van Omorovicza onder de honderd euro een uitzondering is, hangt er dan ook een flink prijskaartje aan de gezichtsbehandeling. Wil je je eens royally in de watten laten leggen? Dan moet je bereid zijn diep in de buidel te tasten. De facial kost maar liefst 175 pond oftewel 205 euro.

Wat houdt de Queen’s Jubilee Facial in?

Benieuwd wat je precies kunt verwachten in ruil voor die 205 euro? Onze concullega’s van de Britse Grazia namen het er eens goed van en bezochten The Londoner om de beruchte koninklijke facial zelf te ervaren. Wij sommen alle twaalf stappen hieronder op.

1. Het exfoliëren van de rug

Voordat je gezicht aan de beurt is, wordt eerst de rug onder handen genomen. Daarvoor wordt de Omorovicza’s Gold Sugar Scrub gebruikt. Dit goedje is doordrenkt met goud, zoals de naam al doet vermoeden, dat een krachtige ontstekingsremmer is. De skincare-expert gebruikt warme washandjes om het product weg te vegen, waardoor de behandeling heel zacht en ontspannen aanvoelt.

2. Rugmassage

Om nog meer te ontspannen krijg je vervolgens een rugmassage. Hiervoor gebruikt de huidtherapeut de Gold Shimmer Oil van Omorovicza, die je huid glanzend, zacht en relaxed aan laat voelen.

3. Cleansen

Moving on naar je gezicht. Ten eerste wordt je gezicht gereinigd met de Thermal Cleansing Balm van Omorovicza, een zwarte formule die zachtjes opwarmt bij het aanbrengen. Daarna brengt de skincare-expert de Queen Cleanser aan, een crème die de huid voedt.

4. Exfoliëren

Vervolgens wordt de Blue Diamond Resurfacing Peel van Omorovicza gebruikt om de huid te revitaliseren. Door de scrub kan de huid lichtjes gaan tintelen en kan er een gezond blosje op je wangen ontstaan. Hello, smooth and glowy skin!


5. Toner

Een spuitje van Omorovicza’s Queen of Hungary Mist doet gelijk wonderen voor je huid. Door het thermale water uit Hongarije lijkt je gezicht meteen frisser en gehydrateerd.

6. Oogcrème

Een voedende oogcrème mag uiteraard niet ontbreken in deze gezichtsbehandeling. Bij deze facial krijg je alleen the best of the best, dus ook voor je ogen kun je weer rekenen op een gouden skincareproduct: de Gold Eye Lift. De met goud doordrenkte oogcrème bevat vitamine A en C en gebruikt de ontstekingsremmende eigenschappen van het goud om je ogen te de-puffen, donkere kringen te temperen en de huid op te fleuren.

7. Gezichtsmasker

Het goud is nog lang niet op, want ook de rest van je gezicht mag genieten van een flinke laag gold. De volgende stap in de facial is namelijk de Gold Hydralifting Mask van Omorovicza, met uiteraard goud, maar ook antioxidantrijke plantaardige ingrediënten zoals radijswortel. Dit gezichtsmasker geeft je gezicht een instant lift en laat je huid stralen.

8. Armmassage

Terwijl het gouden gezichtsmasker zijn magie werkt, word je getrakteerd op een armmassage. De huidtherapeut gebruikt hierbij dezelfde producten als voor de rugmassage.

9. Gezichtsmassage

Vervolgens is je gezicht aan de beurt. Hierbij kun je kiezen uit een vrij zachte lymfedrainemassage of een stevigere Hongaarse gezichtsmassage. Wil je mid-massage wegdommelen, kies dan voor de eerste optie. Ben je echter op zoek naar een instant effect? Kies dan voor de Hongaarse gezichtsmassage. De druk is stevig, de bewegingen zijn snel en je huid ziet er gelijk stralend en vol uit.

10. Hydrateren

Afhankelijk van je huidtype zal de skincare-expert de Illuminating Moisturizer of de Balancing Moisturizer gebruiken om je huid te voeden. Na deze crème komt de echte verrassing: het serum. De Gold Night Drops van Omorovicza, die los maar liefst 226 euro kosten, zijn gemaakt met vitamine A, vitamine C en een probioticum dat de huid versterkt. Het resultaat? Een stevige, heldere huid.

11. Lippenbalsem

Aan aandacht voor detail geen gebrek tijdens deze facial. Zelfs je lippen worden onder handen genomen. De lippenbalsem van Omorovicza zit boordevol omega 6-ceramiden en voedt de lippen en verzorgt de huid eromheen. Daarnaast kun je de balsem ook gebruiken als een getinte blush.

12. Nog een laatste massage

It’s not over yet. Om de koninklijke facial in stijl te eindigen, krijg je een laatste gezichtsmassage met rozenkwarts en verkoelende dermaglobes. Ideaal voor als je tijdens de 70-minuten durende behandeling in slaap bent gedommeld. Met deze laatste massage ben je helemaal gerevitaliseerd en klaar voor de Jubileumweekendfestiviteiten.

Bron: Grazia UK | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook