Jubileum: Meghans glam squad staat klaar in Londen

Vertrouwde namen werken mee aan de comeback van de hertogin van Sussex.

Lees ook

De straten worden schoongeveegd, de podia worden opgebouwd, de laatste militaire repetities vinden plaats… Heel Londen maakt zich klaar voor de jubileumviering van Queen Elizabeth, een vierdaags spektakel waarvoor de royals van donderdag tot zondag uitrukken. Ook Meghans trusted kapper en visagist staan al klaar om voor een glamoureuze comeback van de hertogin te zorgen.

Daniel & George

Het is de eerste keer sinds hun royal exit dat prins Harry en hertogin Meghan weer samen met de koninklijke familie in Londen zullen verschijnen. Een gelegenheid waarbij de stijlbewuste Duchess of Sussex natuurlijk goed voor de dag wil komen en niets aan het toeval overlaat. Haar vertrouwde kapper, George Northwood, zit al klaar om zich over de lokken van Meg te ontfermen. Ook Daniel Martin, een goede vriend en de vaste visagist van de hertogin, is zojuist overgevlogen vanuit New York om paraat te staan voor Meghans jubileumlooks, zo meldt The Times. George en Daniel zijn de absolute glam squad van de hertogin – ze verzorgden vier jaar geleden ook haar haar en make-up voor de royal wedding.

Wat kunnen we verwachten?

Oh, we kijken er naar uit, de glamorous momenten tijdens de royal comeback van Meghan. Maar waar en wanneer kunnen we de Sussexjes precies verwachten?

Als opgestapte royals zijn ze donderdag niet welkom op het balkon van Buckingham Palace tijdens de Trooping the colour-parade, maar wel wordt gespeculeerd dat Harry en Meghan toekijken vanaf de VIP-tribune. Op vrijdag worden de Californische royals verwacht bij een dienst ter ere van de Queen in St Paul’s Cathedral. Het is echter maar de vraag of de jongste Sussexjes, Archie (3) en Lili (bijna 1), daar ook bij zullen zijn.

Lilibet viert zaterdag haar eerste verjaardag en het is nog onduidelijk of de familie dat achter gesloten deuren doet in Frogmore Cottage, de Engelse pied-à-terre van Harry en Meghan, of dat ze met andere royals te zien zullen zijn bij de paardenraces van Epsom Derby. In short, genoeg momenten waarop we kunnen zien hoe de hereniging van Harry, Meghan en de rest van de royals eraan toegaat. De glam squad is er klaar voor, en wij ook!

Bron: Tatler, The Times | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook