[Gesloten] Fabulous Friday: win 3x een wimperset van Pinky Goat t.w.v. €43,96

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, en een gloednieuwe rubriek op Beau Monde: Fabulous Friday. Om fabulous het weekend in te gaan geven we voortaan elke vrijdag iets moois weg. Vandaag mogen we 3 keer een wimperset + wimperlijm van Pinky Goat t.w.v. €43,96 weggeven.

Lash expert

Nederland is sinds kort een mooi beautymerk rijker. Sinds eind mei ligt het award-winning vegan wimpermerk Pinky Goat namelijk in de Kruidvat-schappen. Pinky Goat werd in 2015 opgericht en is inmiddels in meer dan twintig landen te koop.

Pinky Goat heeft wimpers voor elke gelegenheid: van natural tot glam en van whispy tot volume. De superzachte wimpers zijn met de hand gemaakt voor de perfecte krul en zijn ook nog eens van heel goede kwaliteit. Niet zo gek dat Pinky Goat al meerdere beautyprijzen in de wacht sleepte. Zo ging het merk er in 2021 vandoor met de Global Green Beauty Award voor beste veganistische product.

Aanbrengen

De wimpers van Pinky Goat zijn heel gemakkelijk aan te brengen met de speciale GLUE ME-wimperlijm. De lijm droogt snel op én bevat onder andere kamille- en castorolie. De wimpers breng je als volgt aan: meet de wimper op en knip ‘m indien nodig op maat. Breng een dunne laag GLUE ME aan langs de wimperrand en laat de lijm zo’n twintig seconden drogen. Sluit de wimperband nauw aan op de wimperlijn, druk goed vast en that’s it. De wimpers van Pinky Goats zijn ook nog eens zo’n vijftien keer te gebruiken.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om de wimpers van Pinky Goat uit te proberen? Dan hebben we goed nieuws! Beau Monde mag 3x een wimperset + wimperlijm t.w.v. €43,96 weggeven. In de wimperset zitten de hierboven afgebeelde drie wimpersoorten. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Fabulous Friday: win 3x een wimperset van Pinky Goat t.w.v. €43,96

Doe mee en maak kans


Deze actie loopt tot en met vrijdag 10 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook