Kleine meisjes worden groot! Gravin Leonore viert sweet sixteen

Trakteert het Koningshuis ons dan eindelijk op een up-to-date foto?

Lees ook

Hoera, zestien verjaardagskaarsjes voor gravin Leonore van Oranje-Nassau! De jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien staat in tegenstelling tot haar grote zus zelden in de spotlights, en ook het Koninklijk Huis zelf lijkt niet erg up-to-date wat de jonkvrouw van Amsberg betreft.

Want hoewel Leonore vandaag haar sweet sixteen viert, stamt het meest recente portretje dat het Koninklijk Huis van de gravin vrijgaf alweer uit 2012. Tien jaar geleden (!) dus. Het zou een leuk verjaardagscadeau voor Leonore zijn, nietwaar, een iets meer volwassen persfoto?

Beeld: © RVD – Z.K.H. Prins Constantijn

Gelukkig vangen we wel af en toe een blik op van gravin Leonore tijdens de gezamenlijke momentjes van de Oranjes, zoals de wintersportvakanties in Lech. Hieronder een 13-jarige Leo, in het rood.

En ook zorgt big sis en gravinfluencer Eloise natuurlijk voor het nodige beeldmateriaal van haar zusje.

Misschien een kwestie van tijd voordat Leonore haar eigen Instagram-account opengooit en we ook haar beter leren kennen. Ook broer Claus-Casimir besloot na zijn achttiende verjaardag om zijn social media openbaar te maken, dus ’t lijkt in de familie te zitten, dat influencen.

Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Eloise, Claus Casimir, en Leonore in 2019. Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde

Gravin Leonore was het afgelopen jaar vaak het enige kind in huize Van Oranje-Nassau. Zus Eloise woont in Amsterdam, broer Claus is net klaar op zijn Schotste kostschool.

Niet alleen bestaan er weinig recente kiekjes van de jarige jet, ook over het privéleven van deze kleindochter van prinses Beatrix is bijna niets bekend. Wat zijn haar hobby’s? Naar welke school gaat ze? Hoe is de band met haar famous family? Leonores anonimiteit geeft haar in ieder geval de kans om er vandaag een goed knalfeest van te maken, zonder dat ’t voorpaginanieuws wordt. Van harte, gravin!

Beeld: BrunoPress, Koninklijk Huis

Laatste nieuws

Zie ook