Zo zien de knappe zoon en dochter van Linda de Mol eruit

Linda's kids hebben niet alleen de looks maar ook het talent van hun bekende moeder.

Lees ook

Linda de Mol is televisiepresentatrice, actrice, heeft een eigen tijdschrift én is de trotse moeder van haar twee kinderen: zoon Julian Vahle (25) en dochter Noa Vahle (22). Benieuwd hoe zij eruitzien? 

Moeilijke periode

Het is helaas geen makkelijk jaar voor Linda de Mol. Het leven van de presentatrice kwam dit jaar op zijn kop te staan, toen na onderzoek van het YouTube-programma BOOS bleek dat haar partner Jeroen Rietbergen zich bij The Voice of Holland had schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Via Instagram liet Linda al snel weten kapot te zijn van deze onthullingen en dat ze hier geen idee van had.

Verder wilde ze zich er niet over uitlaten. “Ik zeg helemaal niets meer en trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen”, ging Linda verder in haar emotionele bericht. “En me te laten steunen door mijn familie, want ja, we zijn er voor elkaar. Als ik weer ga werken, doe ik dat uitsluitend met lieve mensen. En daar zijn er gelukkig heel veel van, getuige de immense bak post die ik dagelijks krijg.”

Volwassen kinderen

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat Linda van deze klap is hersteld, maar ondertussen kan ze gelukkig rekenen op de steun van haar kinderen. De zoon en dochter van de presentatrice en haar ex-partner Sander Vahle zijn inmiddels uitgegroeid tot twee prachtige volwassenen. Beide kinderen werken – hoe kan het ook anders – net als hun beide ouders in de showbizz.

Julian

De 25-jarige Julian timmert hard aan de weg in de muziekindustrie. Niet alleen kan hij pianospelen als de beste, ook produceert hij muziek voor anderen én werkt hij aan zijn eigen muziek. Daarnaast zou Julian ook te zien zijn naast Maan en Typhoon in The Voice Comeback Stage, waar hij afgevallen kandidaten van The Voice een tweede kans zou geven. Helaas weten we allemaal dat dat niet door kan gaan.

In de liefde is Julian dolgelukkig met model Chelsey Weimar. De beauty werd in 2012 bekend door haar deelname aan het programma The Face, dat zij uiteindelijk wist te winnen. Chelsey werd eerder zelfs even gelinkt aan Leonardo DiCaprio, maar verloor haar hart aan Julian.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @julianvahle

Op zijn Instagram-pagina deelt Julian niet veel foto’s van zichzelf. En als hij eens een foto van zichzelf plaatst, doet hij dit verborgen achter een ander kiekje. Om een foto van hem te kunnen zien, zul je dan ook even door zijn photodumps moeten scrollen. Zo zie je ‘m in bovenstaande post op de tweede foto in het midden staan, naast Zion Geeratz, de bonuszoon van Chantal Janzen.

Noa

Gelukkig laat Linda’s dochter Noa een stuk meer van haar leven zien op Instagram. Ook zij timmert hard aan de weg in de radio- en televisiewereld. Zo was Noa eerder samen met Edson de Graça en Roelof de Vries te horen in de 3FM-zomerochtendshow Morning Glory en werkte ze later bij HLF8, waar ze onder andere updates gaf van de Olympische Spelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Inmiddels werkt de 22-jarige dochter van Linda bij Veronica, waar ze onlangs haar grootste klus ooit heeft gescoord. De sportliefhebber mocht namelijk live verslag doen van de voetbalwedstrijden in de Conference League. Lekker bezig, Noa!

Bron: Instagram @noavahle, @julianvahle, 100% NL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook