Trooping the Colour: Meghan is weer in beeld!

Voor het eerst sinds haar exit is de hertogin van Sussex weer samen met de royal family gezien.

Lees ook

Terug in het paleis! Voor het eerst sinds de royal exit van prins Harry en Meghan Markle in 2020 is het veelbesproken koppel weer samen gespot met andere leden van de koninklijke familie. 

Trooping the Colour

Vandaag vond Trooping the Colour plaats, de officiële verjaardagsparade voor de Queen. Er was een glansrol weggelegd voor de drie kinderen van prins William en Kate Middleton, die voor het eerst per koets bij het paleis arriveerden. Een hoop andere royals maakten hun opwachting op minder opvallende wijze.

Zo keken ook prins Harry en Meghan, Duchess of Sussex, toe vanuit het paleis. Meg werd op de kiek gezet met een grote hoed én een grote glimlach, terwijl ze in gesprek was met Savannah Phillips, de dochter van Harry’s neef Peter, en Mia Tindall, de dochter van Harry’s nicht Zara. De foto’s zijn in handen van MailOnline en hier te bekijken.

Major General’s Office

Alleen ‘werkende royals’ en hun kinderen hadden deze keer de eer om vanaf het Buckingham Palace-balkon naar de indrukwekkende fly-past van een groep straaljagers te kijken. De overige leden van de royal family, inclusief de Sussexjes, keken toe vanuit de Major General’s Office, een voormalig kantoor aan de voorzijde van het paleis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

De straaljagers vlogen in een extra bijzondere formatie ter ere van het 70-jarig regeringsjubileum van de Queen. Via een Instagram-video krijgen we mee hoe het spektakel er vanuit het paleis moet hebben uitgezien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Harry & Meghan

Hoe gaat het verder met de comeback van Harry en Meg? Vandaag vingen we slechts een glimp op van de Amerikaanse royals, maar de kans is groot dat de Sussexjes morgen ook aanwezig zijn bij een kerkdienst ter ere van de Queen. Kinderen Archie en Lili zijn ook met hun ouders meegereisd om het jubileum van hun overgrootmoeder te vieren, maar het is nog de vraag of we de twee in het openbaar te zien krijgen.

Bron: Mail Online | Beeld: BrunoPress (Trooping the Colour 2019)

Laatste nieuws

Zie ook