Kijk mee: stralende royals tijdens de jubileumdienst

Kerkdienst? Het lijkt meer op een royal modefeestje. Kate, Meghan, Beatrice, Eugenie, Sophie, Louise, Zara en meer royal ladies komen tiptop voor de dag.

Lees ook

Zeventig jaar op de troon? Dat wordt gevierd met een speciale jubileumdienst ter ere van de Queen. De royal ladies zagen er stuk voor stuk uit om door een ringetje te halen.

Het is de tweede dag van het lange jubileumweekend van Queen Elizabeth. Vandaag werd er in St Paul’s Cathedral een dienst gehouden ter ere van haar zeven decennia op de troon. Vanwege haar mobiliteitsproblemen kon Her Majesty er zelf helaas niet bij zijn, maar wél zien we de Sussexjes weer eens in koninklijk gezelschap!

Hertogin Kate

De hertogin van Cambridge ging voor een klassieke look met een lange, pastelgele japon van Emilia Wickstead, pareloorbellen en een prachtige updo.

Beeld: BrunoPress

De Sussexjes

Misschien wel de meest gefotografeerde gasten van deze jubileumdienst: Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex, die zich dit weekend voor het eerst weer samen onder de royals mengen. De Duchess bewijst haar voormalige koninklijke stijl nog helemaal onder de knie te hebben in custom Dior, en ook de prins kan zijn medailles eindelijk weer eens laten glimmen. Just like the old days!

Beeld: BrunoPress

Prinses Beatrice

Beeldig in een blauwe japon van Beulah: prinses Beatrice, aan de hand van echtgenoot Edo Mapelli Mozzi (in wie de fotograaf zo te zien minder interesse had).

Beeld: BrunoPress

Prinses Eugenie

Oranje boven bij prinses Eugenie (in Emilia Wickstead)! De kleindochter van de Queen springt er lekker uit zo, naast haar lachende hubby Jack Brooksbank en neef Harry.

Beeld: BrunoPress
De York-prinsessen gaan voor kleur! Beeld: BrunoPress

Zara Tindall

De dochter van prinses Anne lijkt ook al een eerbetoon te brengen aan de felgekleurde pakjes van haar oma Elizabeth met deze japon. Love it!

Beeld: BrunoPress

De Wessexjes

Voor zachtere kleuren moeten we bij de Wessexjes zijn. Gravin Sophie en haar dochter Lady Louise waren mooi op elkaar afgestemd in verschillende tinten crème, beige en oudroze.

Beeld: BrunoPress

Jubileumweekend

De Windsors hebben een druk weekend voor de boeg. Gisteren waren de royals al in groten getale aanwezig bij Trooping the Colour, de verjaardagsparade voor de Queen. Zaterdag en zondag staan er nog paardenraces, festiviteiten in Wales en Ierland en een paleisparty op de planning. Kom maar op met de volgende ronde royal fashion!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook