Prins William en hertogin Kate wensen Lilibet een fijne verjaardag

Ook Queen Elizabeth zet haar achterkleindochter in het zonnetje.

Lees ook

De Britse royals hebben dit weekend genoeg te vieren. Zo is iedereen in de ban van de jubileumfeesten van Queen Elizabeth, en is Lilibet Diana jarig. Op Twitter feliciteren de royals de dochter van prins Harry en hertogin Meghan dan ook met haar verjaardag. 

Verjaardagsfeest 

Voor het 70-jarig regeringsjubileum van haar great-granny is de kleine Lili voor de allereerste keer op bezoek in Engeland, waar ze vandaag haar verjaardag viert. De jongste Sussex-spruit werd vorig jaar geboren in Californië en groeit daar op buiten de schijnwerpers. Haar eerste verjaardag krijgt echter een behoorlijk koninklijk tintje. Naar verluidt vieren Harry en Meghan het in Frogmore Cottage, hun optrekje in Windsor. De Queen, naar wie Lilibet vernoemd is, zou daarbij ook aanwezig zijn.

Helaas moeten prins William en hertogin Kate, Lilibets oom en tante, de verjaardag van hun nichtje missen. Zij vieren The Queen’s Platinum Jubilee namelijk in Cardiff Castle, in Wales. Niet bepaald om de hoek dus. Wel hebben de Cambridges hun nichtje op Twitter in het zonnetje gezet. 

“We wensen Lilibet, die vandaag één wordt, een heel fijne verjaardag”, laten de hertog en hertogin van Cambridge weten. 

Felicitaties 

Prins William en hertogin Kate zijn zeker niet de enige royals die Lilibet op Twitter feliciteren. “We wensen Lilibet een heel fijne eerste verjaardag vandaag”, schrijven prins Charles en hertogin Camilla. 

Ook op het socialmedia-account van Buckingham Palace, die de koningin en andere royals vertegenwoordigt, ontvangt Lilibet een felicitatie. “We wensen Lilibet een fijne eerste verjaardag.” 

Ontmoeting

Hoewel prins William en hertogin Kate vandaag niet op de verjaardag van hun nichtje zijn, verwachten royaltykenners dat de Cambridges op een ander moment deze week kennis maken met hun nichtje. De strijdbijl tussen William en Harry zou nog niet begraven zijn, maar wie kan een stuk verjaardagstaart en een dot van een dreumes nu weerstaan?

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook