Leuk babynieuws: Lauren Verster is opnieuw zwanger

'Ik kan niet wachten tot je er bent.'

Lees ook

Haal de rollen beschuit maar tevoorschijn! Lauren Verster kondigde zojuist op Instagram aan dat ze in verwachting is van haar derde kindje. Ook deelde de presentatrice meteen een paar kiekjes van haar groeiende babybuik. 

Family of three

Lauren en Jasper worden voor de derde keer papa en mama. De presentatrice deelde het prachtige nieuws terwijl ze in Dubai zit voor de opnames van een programma.

“Kijk, de kamelen uit Dubai en ik begrijpen elkaar; wij weten hoe het is om met zo’n bult rond te zeulen”, begint ze haar bericht Instagram. Daarbij deelt ze twee kiekjes van haar groeiende baby belly. “Op zich vind ik het een vrij grote buik voor iemand die drie maanden zwanger is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster)

 

Heel blij

“Het lag niet echt in de planning. Ik ben er wel heel blij mee en meer dan welkom. Zin in nog zo’n heerlijk kraaitje. Ik kan niet wachten tot je er bent”, laat ze vervolgens weten. “O, en de vader is (weer) Jasper”, grapte Lauren bij een derde foto die ze zojuist op Instagram plaatste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster)

Lauren is al ruim zes jaar dolgelukkig met cameraman Jasper Diepeveen. In 2018 kreeg het stel hun eerste dochter: Leentje. In januari 2020 verwelkomde het stel opnieuw een dochter: Meggy.

Geen trouwplannen

Hoewel Lauren en Jasper nog steeds tot over hun oren verliefd zijn op elkaar, lijkt het erop dat de twee niet snel in het huwelijksbootje zullen stappen. “Hij vindt het niet prettig als er veel mensen naar hem kijken, dus ik schat de kans dan ook klein in dat we ooit gaan trouwen”, deelde Lauren in april nog met Beau Monde.

“Hoewel hij niet verlegen is, gruwelt hij van het idee dat hij de hele dag in het middelpunt van de belangstelling zou moeten staan”, legde de presentatrice uit. En die bruiloft er dan maar doordrukken, wil Lauren niet. “Hij moet het zelf graag willen. Niet zo van: ik moet voor het vrouwtje trouwen. Maar als hij het leuk had gevonden, had ik graag met hem willen trouwen. Ik vind het sexy om iemand z’n vrouw te zijn. Nu moet ik altijd zeggen: ‘Mijn vriend.’ Dat is best een raar woord als je twee kinderen en een heel leven samen hebt.”

Bron: Instagram Lauren Verster, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook