Breaking: Noorse prinses Märtha Louise is verloofd!

Royal wedding alert!

Vanuit Scandinavië bereikt ons vandaag groot nieuws. Na een jarenlange relatie met haar ’twin flame’ Durek Verrettis prinses Märtha Louise eindelijk verloofd!

Aanzoek

Eerder dit jaar liet Durek Verrett al weten dat hij de verlovingsring klaar had liggen. “Ik heb koning Harald en koningin Sonja om de hand van hun dochter gevraagd”, deelde de sjamaan destijds.

Waarom het dan toch zo lang duurde? Meerdere keren kon hij geen romantisch aanzoek doen ‘omdat de geesten steeds mijn plannen aan haar verraadden, waardoor het geen verrassing meer was.’ Maar goed, nu hebben de geesten dus een keer hun mond weten te houden én was het moment dan eindelijk daar: een royal verloving in het hoge noorden!

Verloofd

Met een simpel persbericht is de verloving vanmorgen aangekondigd. Het stel deelt: “Liefde oordeelt niet op basis waar je vandaan komt, of wie je bent als mens. Liefde creëert een brug tussen mensen, culturen, en religies. En wij zijn blij dat we elkaar gevonden hebben, over continenten, etniciteit en sociale achtergrond heen.” Awww!

Dat er nogal wat verschillen tussen Märtha Louise en haar sjamaan zitten, moge duidelijk wezen. Zo deelde de prinses zelf al eens: “Mijn vader zei als kind al tegen me dat je trouw moet zijn aan wie je bent, omdat mensen anders onmiddellijk door je façade heen zullen prikken – ik denk dat hij er wel een paar keer spijt van heeft gehad dat hij dat tegen me geeft gezegd,” aldus de prinses. “Ik zou samen moeten zijn met een CEO of een Lord of iemand met een hoge rang. Iets met een sjamaan hebben is vreselijk out of the box. Hier in Amerika staan ze er meer voor open, in Noorwegen is het zeer controversieel. It’s crazy.

Instagram official

Op Instagram heeft de prinses bovendien al een romantisch kiekje (met een joekel van een ring, uiteraard) gedeeld. “Ik ben zo blij dat ik kan zeggen dat ik verloofd ben met Shaman Durek, degene die mijn hart sneller doet kloppen, degene die mij ziet en erkent naar mijn hoogste potentie, die me aan het lachen maakt en bij wie ik kwetsbaar kan zijn.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise)

“Liefde overstijgt ons en doet ons groeien. En ik ben zo gelukkig dat ik zal blijven groeien met deze prachtige man”, sluit ze haar liefdevolle bericht af.

Felicitaties

Ook vanuit de rest van de Noorse hofhouding zijn de eerste berichten met felicitaties al binnen. “Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin delen hun welgemeende felicitaties met prinses Märtha Louise en Durek Verrett ter gelegenheid van hun verloving, en wensen hen al het goeds voor de toekomst.”

En nu?

Een royal verloving brengt meestal ook wat verschuivingen in titels en paleisbewoners met zich mee, maar in Noorwegen is daar geen sprake van. Wél wordt hij onderdeel van de extended royal family, maar daar houdt het dan ook op. Zo blijven de tortelduifjes op verschillende continenten wonen, en krijgt Durek geen royal titel. Maar goed: hij heeft van zichzelf al genoeg titels (‘spiritueel gids’, ‘begaafd healer’, ‘global ambassador van de liefde’, etc.), dus zo’n royal titel zou niet meer zijn dan een leuke bonus.

Beau Monde wil het gelukkige stel hoe dan ook feliciteren met hun verloving!

Bron: Royal Central | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws