Máxima en Ariane gespot in Argentinië

Een bezoek aan Argentinië met een zwart randje.

Lees ook

Een dagje eropuit of een weekendje weg voor een sterk staaltje moeder-dochter-bonding. Maar niet alle gedeelde ervaringen draaien om pret en plezier. Zo delen ingewijden dat koningin Máxima en prinses Ariane dit weekend het vliegtuig pakten naar Argentinië, voor een heel bijzonder bezoek.

Ari en Máx

Nu Willem-Alexander en Máxima zich toch wel een beetje empty nesters voelen, viel het te verwachten dat jongste prinses Ariane steeds meer aandacht zou krijgen van haar ouders. Tja, als de ene dochter in Wales zit, en de ander haar vleugels uitslaat naar Amsterdam, dan is het thuis behoorlijk stil. En dan moet je zelf wat leven in de brouwerij brengen.

Zo doken in Argentijnse media verschillende paparazzibeelden op van de koningin en jongste dochter bij het huis van moeder Maria Carmen Cerruti – die uiteraard in Nederlandse media niet voorbij gaan komen in verband met de mediacode rond de Oranjes.

Bijzonder bezoek

Overigens staat de reis naar Argentinië niet alleen maar in het teken van pret en plezier. Het bezoek aan Máxima’s thuisland heeft namelijk een zwart randje. Precies vier jaar geleden overleed het jongere zusje, Inés, van onze koningin namelijk. Ook broer Martín werd gespot bij de woning van hun moeder, dus zo was een goed deel van de familie bij elkaar voor deze droevige dag. Inés was ook de peettante van prinses Ariane.

Terugkeer

Overigens gaat de terugkeer van Queen Máx niet helemaal vlekkeloos. Zo zou ze gistermiddag alweer bij een bijeenkomst van het Schuldenlab aanwezig zijn, maar door problemen met het vliegtuig ging dit hele feest niet door. Royaltywatcher Hans Jacobs deelt via Twitter: “KLM moest vanwege problemen met toestel de vlucht annuleren. Alternatieve vlucht ook niet voorhanden vanwege weer in Buenos Aires.”

Ach, een dagje extra in Argentinië – dat klinkt zo erg nog niet, toch?

Bron: Libelle, Twitter @RoyalBlogNL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook