Wie is deze nieuwe schoondochter van prinses Anne?

En opeens stond ze in de spotlights: Lindsay Wallace.

Het was al langer duidelijk dat Peter Phillips weer helemaal gelukkig was in de liefde. Afgelopen weekend was er dan eindelijk het eerste grote royal event waar kersverse vriendin Lindsay Wallace in de spotlights stond. Maar wie ís die nieuwe schoondochter van prinses Anne?

Nieuwe vriendin

Peter Phillips en ex Autumn Kelly leken lange tijd hét toonbeeld van royal gezinsgeluk. Met dochter Savannah Anne kregen de twee in 2010 het allereerste achterkleinkind van Queen Elizabeth, en dochter Isla Elizabeth maakte het plaatje compleet. Maar helaas: het schip strandde in 2019 en in 2021 was dan eindelijk de scheiding rond.

Peter heeft in elk geval niet lang stilgezeten, want eind vorig jaar bleek alweer dat de bachelor een nieuwe vlam had gevonden in Lindsay Wallace. De twee zouden elkaar ontmoet hebben bij de bruiloft van zuslief Zara en hubby Mike, en de rest is history.

Lindsay Wallace

Lindsay is geen onbekende van de royals. Zo is ze een schoolvriendin van Zara, dus dikke kans dat Peter haar ook van jongs af aan al gekend heeft. In november vorig jaar spotten oplettende fotografen Lindsay al naast Peter in de auto op weg naar de doop van neefje Lucas. Dit was de eerste keer dat la Wallace en Peter samen werden gespot. Maar helemaal officieel is zo’n kiekje door de voorruit natuurlijk niet.

Zoals Beau Monde eerder dit jaar al schreef, verwachtten we een eerste verschijning out and about van Lindsay bij het jubileum van de koningin. En jawel: wie verscheen naast Peter bij de Epson Derby dit weekend? En wie nam tijdens de Jubilee-pageant plaats achter prinses Anne en naast Peter? Miss Wallace!

schoondochter anne
Met een plekje recht achter Charles was Lindsay niet te missen bij de Jubilee Parade. (Beeld: Brunopress)

Wie is Wallace?

Hoewel Lindsay voor royalty-watchers dus niet helemaal een onbekende is, pakte zij met haar outings van het afgelopen weekend in één klap een hoop royal spotlights mee. Omdat daten als royal niet makkelijk is, is het geen verrassing dat de keuze van Peter is gevallen op iemand die zelf de zaken ook goed voor elkaar heeft: als dochter van een oliebaron zit Lindsay namelijk zelf ook gebakken.

Ook zou ze zelfs al de seal of approval hebben van niemand minder dan Elizabeth. Eind vorig jaar wist Tatler namelijk te melden dat Peter zijn nieuwe vriendin aan zijn grootmoeder voorgesteld zou hebben.

Niet gescheiden

Lindsay en Peter waren via Zara dus al langer bekenden van elkaar, maar van romance was eerst geen sprake. Dit is pas later gekomen, nadat beiden hun eerdere relaties zagen strandden. Britse sensatiekrant Daily Mail weet echter een bijzonder detail te vermelden. Zo zou Lindsay op papier namelijk nog niet gescheiden zijn van haar ex-man. Of tja: nog-niet-ex-man, dus.

Hoe dan ook lijkt het er met haar publieke debuut naast Peter, zijn dochters, en haar schoonmoeder op dat we er heel snel gewend aan gaan raken dat Lindsay onderdeel is van The Firm!

Bron: People, Daily Mail, Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws