Zien: dit is de knappe vriend van Marieke Elsinga

Aha!

Lees ook

Voor veel mensen is het vaste prik in de ochtend: koffie, ontbijtje, en de stemmen van Marieke Elsinga en Mattie Valk op de achtergrond. Onlangs was Marieke even niet te horen op de radio, maar inmiddels is ze weer helemaal terug. Er was zelfs groot nieuws: Marieke en haar vriend verwachten een kindje! Maar wie is die vriend van haar eigenlijk?

Terug op de radio

In april dit jaar liet Marieke Elsinga haar fans even flink schrikken: opeens kondigde ze namelijk aan dat ze de komende tijd niet op Qmusic te horen zou zijn! Ze vertelde openhartig dat al haar radio- en tv-werk even te veel werd. Om een burnout te voorkomen, koos ze dus voor een pauze van haar ochtendprogramma.

Maar na een break van ruim een maand, ging het gelukkig weer een stuk beter met Marieke. Die terugkeer in de studio vond ze vooraf nog best spannend, deelde ze. “Het voelt gewoon als de eerste dag na een lange middelbare schoolzomervakantie”, vertelde ze aan collega Mattie Valk vlak na de start van het programma. “Ik heb superveel zin, maar die eerste nacht slaap je dan toch slecht omdat je zo zenuwachtig bent dat je al je vrienden weer ziet.”

Zwanger

Dat Marieke weer op de radio te horen is, vonden wij al goed nieuws. Maar later die week had ze presentatrice nóg een exciting nieuwtje om met de rest van de wereld te delen: ze is namelijk zwanger. Dat is echter niet de reden dat ze de afgelopen weken niet te horen was, benadrukte ze. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, stelde ze. “Dat is het echt niet geweest.” Hoewel ze nog wel even moet wennen aan het idee dat ze zwanger is, zijn zij en Sander ‘dolgelukkig’.

Bovendien onthulde Marieke al snel na de aankondiging dat ze wist dat ze een zoontje zou krijgen. Zo vertelde ze namelijk aan RTL Boulevard dat ze ‘hem’ nog niet heeft gevoeld in haar buik. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al.” En de naam? De radio-dj houdt de namen van haar RTL-collega’s in haar achterhoofd. “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan ook. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang”, deelde ze.

Benieuwd wie de gelukkige vader wordt van deze spruit? Dat lees je op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook