De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. 

Creamy Colada

Een nieuwe zaterdag, een nieuw zonnig drankje om mee te proosten? Likeurmerk Baileys introduceert voor deze zomer Baileys Colada, een limited edition die de Original Irish Cream combineert met romige kokos en zoete ananas. Voor een tropisch tintje, waar je ook bent. Nu verkrijgbaar bij drank- en speciaalzaken!

Dromen maar

We hebben nog een hele festivalzomer voor de boeg, en ’t liefst swingen we natuurlijk zo lang mogelijk door. Goed nieuws, want de tickets voor Dream Village Festival zijn nu verkrijgbaar. Hét event om het festivalseizoen mee af te sluiten vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september en heeft een lekkere line up met namen als Afrojack, Bizzey, Ronnie Flex en Lucas & Steve. Tickets scoor je via deze link.

Summer scent

Warm zand onder je blote voeten, een verkoelende zeebries en een stralende, zongebruinde huid – dát zomergevoel heeft Estée Lauder in een flesje weten te vangen. De Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent is een sexy geur met onder andere kokos, sandelhout en vanille. Smells like summer! Vekrijgbaar bij ICI PARIS XL, Douglas en online via esteelauder.nl.

Brunchen in de Conservatorium Brasserie

Nu elke zondag in het Conservatorium Hotel in Amsterdam: overheerlijk en uitgebreid brunchen in een prachtige setting met op de achtergrond live jazzmuziek. Op het menu vind je onder andere een Sunday Roast en natuurlijk gepocheerde eieren. Reserveer je brunch via conservatoriumhotel.nl.

Citytrip: een nieuwe parel diamant in Antwerpen

De karakteristieke aparthotels van YAYS zijn nu ook te vinden in Antwerpen! Je even helemaal thuis voelen in de bruisende diamanthoofdstad? YAYS Antwerpen Opera ligt midden in het Diamantkwartier, op steenworp afstand van unieke musea, uitstekende restaurants en natuurlijk de Vlaamse Opera. Zoals we van YAYS gewend zijn, zijn de stijlvolle apartement-hotelkamers van alle gemakken voorzien én staan de locals voor je klaar om je de verborgen parels (eh, diamanten) van de stad te laten verkennen. Te boeken via YAYS.com.

West Side Royal

Verfrissende cocktail? Yes please. Knetterende hoofdpijn na een avondje proosten? Dat liever niet. Deze majestueuze mocktail, bedacht door ‘mixologist’ Andrei Talapanescu maken we daarom met 0.0% alternatief voor gin van Gordon’s. Zo shake je dit zomerse drankje zelf. En wat is daar nu een beter moment voor dan zaterdag 11 juni, Wereld Gin Dag?

50 ml Gordon’s 0.0 %
25 ml citroensap
20 ml suikersiroop
6 blaadjes munt
5 druppels schuimmiddel (of 20 ml eiwit)
50 ml bruiswater met komkommer-muntsmaak (zoals SPA Touch Mint)

Optioneel: Limoenschilletjes of schijfje komkommer

Doe alle ingrediënten, op de frisdrank na, in een cocktailshaker. Voeg ijsblokjes toe en shake 10 tot 15 seconden. Schenk uit door een zeefje in een coupe of martiniglas en serveer met een limoenschilletje of schijfje komkommer.

Proost op een prachtig weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws