Máxima: fris & fruitig het vliegtuig uit

Waar een jaguarprintje al niet goed voor is!

Lees ook

Bijkomen van een lange vlucht? Geen tijd voor als je queen bent. Koningin Máxima landde gisteravond rond 23 uur (Nederlandse tijd) in Ivoorkust en mocht meteen beginnen met handjes schudden. Zó kwam ze ondanks de Sunday night blues fris en fruitig voor de dag.

Drukke werkweek

Je moet er maar zin in hebben, zondagavond laat alvast je werkweek aftrappen. De koningin heeft komende dagen een werkbezoek voor de boeg in Ivoorkust en Senegal, in haar rol van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal va de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling – een hele mond vol. Gisteravond laat kwam haar vliegtuig aan in het West-Afrikaanse land. In vloeiend Frans knoopte ze meteen een gesprekje aan met Patrick Achi, premier van Ivoorkust.

Beeld: BrunoPress

Vliegtuigoutfit

Zou Hare Majesteit dat kekke jaguarprintje de hele vlucht gedragen hebben? Volgens Modekoningin Máxima is het in ieder geval niet voor het eerst dat we dit vlotte pak zien tijdens een lange vlucht voor een van Máx’ VN-reizen.

De koningin en de premier van Ivoorkust – ook middernacht tijd voor een praatje en een fotomoment! Beeld: BrunoPress

Een snoepreisje wordt het niet (en ook alle glamorous tiara’s kunnen we wel vergeten), want de koningin zal zich voornamelijk bezighouden met de financiële gezondheid voor achtergestelde groepen in het land. Na twee dagen in Ivoorkust zal Máxima doorreizen naar Senegal.

Op tijd thuis

In Senegal blijft Máxima ook twee dagen, wat betekent dat ze vóór het weekend weer thuis is. En da’s maar goed ook, wat prinses Alexia keert komend weekeinde weer terug naar Nederland. Haar eerste jaar op haar kostschool in Wales zit er dan op. Eens kijken of die na alle afscheidsfeesten net zo fris en fruitig uit het vliegtuig stapt als haar moeder.

Bron: Vorsten, Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook