Zo zag de prachtige verjaardagstaart voor Lilibet Diana eruit

Echt vakmanschap!

Lees ook

Zaterdag 4 juni werd de kleine Lilibet Diana alweer een jaar oud. Met haar ouders en haar broer Archie was ze op dat moment in Londen, voor de Julibee-viering van Queen Elizabeth. Toch is Lili’s verjaardag niet onopgemerkt voorbijgegaan. Ze kreeg onder andere een prachtige verjaardagstaart, waarvan nu een kiekje is opgedoken.

Op de achtergrond aanwezig

Hertogin Meghan en prins Harry vlogen anderhalve week geleden naar Engeland om verschillende jubileumfestiviteiten bij te wonen. Ook de 3-jarige Archie en de kleine Lilibet gingen mee. Het was de eerste keer dat Lili in Engeland was en haar overgrootmoeder en personne ontmoette. De Sussexjes bleven tijdens de vieringen wel veelal op de achtergrond. Ze waren alleen aanwezig bij de Service of Thanksgiving in St. Paul’s Cathedral en bij Trooping the Colour, waar Elizabeths verjaardag werd gevierd.

Casual picknick

Op Lilibets verjaardag, 4 juni, nodigden Harry en Meghan vrienden en familie uit voor een “casual, intieme achtertuinpicknick” bij Frogmore Cottage. Dat leverde een snoezig plaatje van de kleine Lili op. Bij die picknick hoorde natuurlijk ook een mooie verjaardagstaart. Violet Cakes Bakery uit Londen had de eer en mocht een prachtige roze taart bakken. Diezelfde bakkerij mocht vier jaar geleden de prachtige wedding cake voor de bruiloft van Harry en Meghan maken. Claire Ptak, eigenaresse van Violet Cakes Bakery, postte trots meerdere foto’s van de taart op haar Instagram-pagina. We moeten zeggen: hij ziet er jaloersmakend mooi uit.

Het proces

Claire vertelt in het bijschrift van de foto’s over de details van de taart. “De binnenkant was een cake van Amalfi-citroen en vlierbloesem, dezelfde als de taart die ik heb gemaakt voor de bruiloft van de hertog en hertogin in 2018. Deze keer hebben we die cake echter bedekt met een aardbei-botercrème, speciaal voor Lilibet”, schrijft ze. Ook laat ze trots de finishing touches zien, waar ze bij schrijft “dat het een absoluut genoegen was om vorige week deze speciale taart te maken voor Lilibets verjaardag. We wensen haar een geweldig levensjaar toe!”
Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress, Instagram Violet Cakes

Laatste nieuws

Zie ook