Prinses Beatrice deelt lief complimentje uit aan ‘granny’ Elizabeth

Ze spreekt wel vaker vol lof over haar grootmoeder.

Net als de rest van de Britse Royal Family was prinses Beatrice in het eerste weekend van juni volop bij de Jubilee-vieringen aanwezig. Een uitgelezen kans om haar ‘granny’ eens in het zonnetje te houden.

Lekker lunchen

De Big Jubilee Lunch, een van de activiteiten waar Bea te zien was, werd gehouden bij de Paddington Recreation Ground. Er waren veel vrijwilligers van Octavia House aanwezig en naast prinses Beatrice was ook haar zus prinses Eugenie van de partij. Het is geen geheim dat prinses Beatrice een goede band heeft met haar grootmoeder, Queen Elizabeth. Toen ze tijdens de lunch naar haar oma werd gevraagd, gaf ze haar dan ook een lief compliment.

Veel geluk

Nadat Beatrice zichzelf had voorgesteld aan een aantal vrijwilligers, vroeg een van wat haar verhouding tot de koningin is. Daarop antwoordde Beatrice: “Ik hoor inderdaad bij de familie. De Queen is mijn granny. Daar heb ik erg veel geluk mee.”

beatrice-elizabeth

De twee kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden. Beeld: BrunoPress

Rolmodellen

Het is niet de eerste keer dat Beatrice in het openbaar iets liefs over haar grootmoeder zegt. In 2017 vertelde ze in een interview met HELLO! dat haar moeder en haar grootmoeder de twee belangrijkste vrouwen in haar leven zijn. “Ik heb twee rolmodellen, mijn moeder en mijn oma. Het zijn allebei geweldige vrouwen. Mijns inziens is het belangrijk om vrouwelijke rolmodellen te hebben en ik mag mezelf erg gelukkig prijzen dat ik familie ben van die twee ongelofelijk vrouwen.”

“Ik vind mijn grootmoeder elke dag een bron van inspiratie, omdat haar overweldigende gevoel voor dienstplicht gelinkt is aan een overweldigende nieuwsgierigheid”, vervolgde Beatrice. “Elke dag wil ze nieuwe dingen leren en doen. Ze gebruikt haar nieuwsgierigheid om te zien hoe ze iets goeds kan bijdragen aan de wereld.”

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws