Wauw! Zo zien de dochters van Barack en Michelle Obama er nu uit

All grown up!

Lees ook

Acht jaar lagen de Obama’s onder een vergrootglas, toen Michelle, Barack en hun twee dochters het Witte Huis hun thuis mochten noemen. Inmiddels is het alweer ruim vijf jaar geleden sinds Barack afscheid nam van het presidentschap. Hoe gaat het nu met zijn dochters, Malia en Sasha?

Vijf jaar later

Sinds hun vertrek uit het Witte Huis in 2017 hebben de Obama’s niet stilgezeten. Zowel Barack als Michelle brachten hun memoires uit, er werden meerdere Netflix-producties gemaakt en er werd een podcast gelanceerd. Op social media delen de voormalige Amerikaanse president en first lady ook nog altijd met hun miljoenen volgers wat hen allemaal bezighoudt. Helemaal verdwenen uit de spotlights zijn Barack en Michelle dus zeker niet. Maar hoe zit het met hun twee dochters, die inmiddels de twintig zijn gepasseerd?

Leeg nest

Michelle en Barack Obama zitten nu met een leeg nest: beide dochters zijn het huis uit. In The Ellen DeGeneres Show vertelde de voormalige first lady dat ze haar dochters dankzij de pandemie nog iets langer onder haar vleugels kon houden. Tijdens de lockdowns woonden Malia en Sasha Obama namelijk bij hun ouders. Ondanks alle narigheid betekende dat wél veel quality time met de familie. “Het was extra verwennerij dat zij erbij waren. Het is leuk om met het samen te zijn nu ze volwassen zijn.” Al voegt Michelle daar nog wel snel aan toe: “Het is leuk om samen met hen te zijn op elke leeftijd.”

Vriendjes en eigen levens

“Ze maken het goed”, zegt een trotse Michelle over haar twee dochters. Met Ellen DeGeneres deelt ze dat er inderdaad veel tijd voorbij is gegaan sinds we de meisjes voor het eerst goed leerden kennen, bij hun vaders inauguratie in 2009.

Malia (toen 10 jaar oud) en Sasha (toen 7 jaar oud) bij de inauguratie van hun vader, januari 2009. Beeld: BrunoPress

“Ze waren dol op de Jonas Brothers. Nu brengen ze volwassen mannen mee naar huis. Eerst was [hun interesse] vooral popbands. Nu hebben ze vriendjes en echte levens”, aldus Michelle over haar twee volwassen dochters.

Benieuwd hoe Malia en Sasha er tegenwoordig uitzien? Kijk mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook