Wauw! Zo zien de dochters van Barack en Michelle Obama er nu uit

All grown up!

Malia Obama

Malia Obama (1998) studeerde vorig jaar af aan de prestigieuze universiteit van Harvard, waarmee ze een diploma filmstudies in de wacht sleepte. Haar eerste baan in de film- en entertainmentwereld is nu ook een feit. Momenteel werkt Malia namelijk als schrijver voor Hive, een toekomstige televisieserie van Amazon.

Donald Glover, maker van de serie, is enthousiast over Malia. “Ze is ontzettend getalenteerd. Ze is erg gefocust en werkt heel hard. Ik heb het idee dat we nog veel van haar gaan horen.”

Of we ook veel van haar gaan zien? Onlangs deelde Barack Obama in ieder geval een prachtige gezinsfoto, waarop goed is te zien hoe Malia (helemaal rechts) en haar zusje Sasha er nu uitzien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barack Obama (@barackobama)

Sasha Obama

Sasha Obama (2001) kiest ervoor om haar leven zo privé mogelijk te houden. Ze studeerde aan de Universiteit van Michigan en zou tegenwoordig een studie volgen aan de Universiteit van Zuid-Californië, maar wat de jongste dochter van de Obama’s precies voor een opleiding doet is onbekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama)

Over haar persoonlijkheid weten we wel een en ander. Sasha vierde deze maand haar 21ste verjaardag en kon daarbij op lieve woorden van haar moeder rekenen. “Mijn baby is opgegroeid tot een prachtige, onafhankelijke, compassievolle, kundige jonge dame. Maar je blijft altijd mijn kleintje. Ik ben zo trots op het mens dat je aan het worden bent”, schreef Michelle over haar jongste dochter op Instagram. Ook Barack doet een duit in het zakje: “Ik geniet ervan om je te zien opgroeien tot een intelligente, prachtige, zorgzame jonge vrouw. Het maakt niet uit hoe oud je wordt – je blijft altijd mijn baby girl.

Bron: People, AD, The List, Express, Hello! Magazine, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws