Romantische getaway? Op dit idyllische eiland moet je zijn!

Voor quality time met je lief ga je naar Tenerife!

Meer quality time doorbrengen met je partner? Samen een nieuwe plek verkennen is altijd een idee waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Dé romantische hotspot du moment is het eiland Tenerife. Of je perfecte date nu bestaat uit uitgebreid dineren in een chic restaurant, het maken van een lange strandwandeling of een dagje samen doorbrengen in de spa: Tenerife heeft alles voor een vakantie vol liefde. Wat is er allemaal te doen op dit romantische eiland?

Samen verliefd worden op de omgeving

Tenerife is een prachtige bestemming voor een liefdevolle getaway. De aangename temperaturen, schitterende natuur en luxueuze accommodaties maken het in ieder geval een omgeving om tot over je oren verliefd op te worden.

Het plannen van een reisje met je geliefde begint natuurlijk met het uitkiezen van een onvergetelijk hotel. Lang zoeken is daarvoor niet nodig, want Tenerife staat vol met dromerige optrekjes. Kies je voor een hotel met zeezicht? Een gezellig appartement in de stad, vlakbij alle terrasjes? Of misschien voor een meer afgelegen accommodatie tussen de vele bossen en bananenplantages, om je helemaal terug te trekken met je wederhelft? You name it, Tenerife heeft ’t allemaal!

De meest romantische to do’s

Smaakvol dineren

Het blijft toch een van de meest populaire date nights: samen een goed restaurant bezoeken. Op Tenerife zijn er genoeg plekken te vinden waar zowel locals als bezoekers van over de hele wereld aanschuiven om gastronomisch te genieten. Het eiland is het thuis van meerdere restaurants met Michelin-sterren, zoals MB (die er zelfs twee heeft!), Nub en El Rincón de Juan Carlos. Stellen die graag samen een smaakvolle fles wijn opentrekken, worden ook niet teleurgesteld op Tenerife. De lange wijntraditie van het eiland leer je goed kennen in de Casa del Vino de Tenerife – vanaf waar je ook meteen een majestueus uitzicht hebt.

Een van de vele wijngaarden op Tenerife

Romantisch wandelen

Hand-in-hand een wandeling maken langs de kust, terwijl de zon ondergaat in de oceaan. Veel romantischer wordt het niet, toch? Niet alleen voor een ‘klassieke’ strandwandeling kom je naar Tenerife, ook zijn er genoeg andere charmante plekken te ontdekken op het eiland. Dwaal bijvoorbeeld samen rond in historisch stadjes als El Puerto de la Cruz. Of bekijk die zonsondergang eens op een heel unieke manier: Ga met een kabelbaan omhoog in het nationaal park de Teide en zie de zon zakken vanaf de hoge toppen van de vulkaan. Niet te evenaren!

De zonsondergang vanaf de Teide

Wellness voor twee

Zijn jullie van de ultieme verwennerij? Laat je dan in de watten leggen bij een van de vele wellnessgelegenheden op Tenerife. Een massage voor twee personen, een jacuzzi voor jullie samen, een body wrap met chocolade… Voor iedereen is er een passende manier om volledig te ontspannen. Hoe fijn is het om je allebei weer als herboren te voelen na jullie romantische reis?

Tenerife
Gran Meliá Palacio de Isora

Bezegel de liefde met een uniek cadeau

Een speciaal cadeau voor je levensgezel shop je ook op Tenerife. Of kijk je partner eens lief aan wanneer jullie samen een van de exclusieve winkelgebieden van het eiland bezoeken. Het aanbod in high-end parfums, luxe sieraden, mooie modemerken en unieke lokale producten is namelijk groot. Goed excuus om te shoppen voor een prachtig souvenir aan jullie romantische reis!

Laatste nieuws