Royal Ascot: Carole Middleton leent uit de kast van dochter Kate

Daar is Kates 'prinsessenjurk' weer!

Kleding lenen uit de royale garderobe van Kate Middleton? We zouden er geen nee tegen zeggen. De moeder van de hertogin blijkbaar ook niet, want Carole werd op de eerste dag van Royal Ascot deze week gespot in de roze ‘prinsessenjurk’ van haar dochter.

Carole op Ascot

Hertogin Kate was zelf niet aanwezig bij de openingsdag van Royal Ascot, de chicste paardenraces van het seizoen. Haar moeder, feestartikelenmiljonair Carole Middleton, werd echter wel gezien op de tribunes. Op een foto gemaakt op het paardenevenement zien we haar in een felroze jurk die ons wel héél bekend voorkomt. Als het Kates roze prinsessenjurk niet is!

Carole Middleton op Royal Ascot. Beeld: BrunoPress

Prinsessenjurk

Hertogin Kate droeg deze kauwgomroze jurk een jaar geleden tijdens haar ontmoeting met Mila Sneddon, een toen 5-jarig meisje met leukemie. Eerder hadden de twee al aan de telefoon gesproken, waarbij Kate had beloofd dat ze een echte roze prinsessenjurk zou dragen als ze Mila ooit in het echt kon ontmoeten. En zo geschiedde.

Hertogin Kate en Mila, mei 2021. Beeld: BrunoPress

Kate en Mila houden sindsdien contact. Zo was het meisje ook aanwezig bij het kerstconcert dat de hertogin afgelopen december organiseerde. Laatst kon de inmiddels 6-jarige Mila ook rekenen op een handgeschreven brief van de Duchess bij een heel bijzondere gelegenheid: Mila is sinds kort kankervrij verklaard!

Van Kate naar Carole

Een jurk met ’n verhaal dus, maar ook gewoon een beeldige japon die perfect binnen de strikte dresscode van Royal Ascot past. We houden de tribunes van de paardenraces in de gaten, wie weet haalt mama Middleton nog een ‘afdankertje’ van de hertogin tevoorschijn!

Bron: People, Heart | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws