Prins William deelt wat prinses Charlotte later wil worden

Charlotte heeft meer in haar mars dan alleen lintjes doorknippen!

Waar veel 7-jarige meisjes ervan dromen om later als ze groot zijn prinses te worden, heeft prinses Charlotte zelf heel andere ambities voor de toekomst. Tijdens een werkbezoek deelt prins William de carrièreplannen van zijn dochter.

Vrouwenteam

Woensdagmiddag woonde prins William een training van het Engelse vrouwenvoetbalelftal bij. De hertog van Cambridge is zelf een groot voetballiefhebber én voorzitter van de landelijke Football Association, en zijn kinderen hebben de smaak ook al aardig te pakken (weet je nog, de aandoenlijke foto’s van prins George bij het EK vorig jaar?). Prins William was dan ook helemaal in zijn nopjes met de drie voetbalshirts die hij gisteren in ontvangst nam als souvenirtje voor zijn drie koters.

Voetbalster in de dop

Vooral voor prinses Charlotte vond hij het een leuke verrassing. De dochter van Kate en William ziet een plekje in het nationale voetbalelftal namelijk ook wel zitten. “Charlotte wilde dat ik jullie liet weten dat ze heel goed is doelpunten maken. Ze zei ‘Vertel dat alsjeblieft.’ Ze is een echte ster in de dop.” Aangezien opa Charles toch plannen heeft om de monarchie te verkleinen, moet een topsportcarrière voor de prinses wel kunnen, toch?

Net als George

Prins William ziet het in ieder geval gebeuren. “Het lijkt nu net alsof ze getekend hebben voor het Engelse elftal”, grapte de hertog terwijl hij de shirts van zijn kinderen omhooghield. Ook liet hij vallen dat prins George vaak een balletje trapt bij een lokale voetbalvereniging. “Hij is dan heel erg competitief”, aldus William. Zou hij zaterdagochtend staan te brullen aan de zijlijn? We zien het eigenlijk wel voor ons. Helaas voor George zitten andere plannen die loopbaan als profvoetballer in de weg…

Bron: Hello! Magazine, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws