Waarom het nú tijd is voor een modieuze citytrip naar Montpellier

Een citytrip maken? Daar zijn we altijd wel voor te porren, en al helemaal als het in de stad van bestemming goed winkelen is. Montpellier is de bestemming du moment, want in de Zuid-Franse stad opent volgende week een speciale pop-up store van het populaire merk SHEIN.

Summer sale

Oui oui, dat lees je goed! Je kunt natuurlijk altijd online shoppen op de website van SHEIN, waar je van 22 juni tot 19 juli ook nog eens in een megagrote uitverkoop kunt profiteren. Kleding en accessoires uit de lente- en zomercollectie van 2022 zullen namelijk voor een heel klein prijsje worden aangeboden – de kortingen lopen op tot wel 85%! De perfecte gelegenheid dus om vrolijke, zomerse en luchtige stukken in je winkelmandje te plaatsen en op die bestelknop te klikken. Sla je slag als je nog een vakantiegarderobe wilt inslaan!

Pop-up store

We verklapten het al: SHEIN is tegenwoordig ook offline te vinden. Niet alleen op de website van SHEIN, maar ook in real life kun je binnenkort dus leuke items van het merk scoren. Helaas niet in Nederland, maar wel in Frankrijk. Goede reden om er meteen een modieuze citytrip van te maken, n’est-ce pas? De wereldwijde winkelketen opent namelijk haar deuren in de Franse stad Montpellier. Van 21 tot 25 juni is SHEIN in het hartje van Montpellier met een kortstondige boetiek. Hier wil je als fashionista natuurlijk een bezoekje aan brengen. Dat de Zuid-Franse stad een heerlijk klimaat heeft én op steenworp afstand van de Middellandse Zee ligt, is natuurlijk mooi meegenomen tijdens zo’n fashionable citytrip. Kun je meteen rond flaneren in je net gekochte zomerjurk of dat leuke badpak uitproberen als je een frisse duik neemt.

Oude kleding? Die neem je ook mee!

Na pop-ups in de modesteden Parijs, Marseille en Toulouse, is SHEIN dus in nóg een Franse stad te shoppen. Kleding, accessoires of badmode, alles zal worden verzameld om je zomergarderobe à la Emily in Paris samen te stellen voor kleine prijsjes. In deze pop-up zal tevens ook een SHEINACT-ruimte zijn, gewijd aan kledingrecycling. Hier kun je dus oude items (ook van andere merken) inleveren. Vergeet daarom niet je koffer op de heenweg te vullen met de kledingstukken die je niet meer draagt. Dus eh, waar wacht je nog op? Boek een last-minute treinticket of stap de auto in en maak er een heuse modieuze citytrip van.

Waar moet je precies zijn?

Kledingmerk SHEIN, dat tien jaar geleden werd opgericht, is een wereldwijde e-commerce speler met als missie om mode toegankelijk te maken voor iedereen. Dankzij de productie van kleine partijen en de online verkoop is het mogelijk om meer betaalbare prijzen aan te bieden en overproductie te vermijden. Het platform biedt vandaag de dag duizenden items geïnspireerd op de laatste trends, maar ook beauty- en lifestyleproducten. Wat jouw stijl ook is, SHEIN helpt iedereen zijn individualiteit uit te drukken door middel van de laatste betaalbare trends.

Ook niet onbelangrijk: waar moet je precies zijn om de Franse SHEIN-winkel te vinden? Je hoeft daarvoor alleen maar je modehart te volgen, want de pop-up shop zal te vinden zijn in Polygone, het gigantische overdekte winkelcentrum van Montpellier. Het adres daarvan is:

Polygone
1 rue des Pertuisanes
34000 Montpellier

Zien we je daar? Veel shopplezier!

Laatste nieuws