De Grimaldi’s gaan óók op reis naar Noorwegen

Voor het eerst in lange tijd gaan prins Albert en prinses Charlene weer samen op reis.

Lees ook

Half koninklijk Europa is vrijdagavond in Noorwegen te vinden voor de knalfuif ter ere van prinses Ingrid Alexandra’s achttiende verjaardag. De Grimaldi’s blijken nu ook naar Scandinavië af te reizen, zij het dat prins Albert en prinses Charlene een weekje later aanschuiven bij de Noorse royals…

Gezamenlijke reis

Op 22 juni zal prins Albert een nieuwe tentoonstelling openen in het Frammuseum in Oslo. Nu blijkt dat ook prinses Charlene meegaat op deze buitenlandse reis. Een big deal in Monaco, want de Grimaldi’s zijn al een flink lange tijd niet samen op pad geweest buiten de grenzen van hun kleine staatje.

Lunchen met de koning

Albert en Charlene mogen na hun bezoek aan Oslo een hapje mee eten met koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen. Het wordt ‘gewoon’ een lunch op hun landgoed, geen chic staatsdiner.

Voor avondjaponnen en fonkelende juwelen moeten we vrijdagavond al in Noorwegen zijn. Dan geven royals uit Nederland, België, Zweden, Denemarken, Luxemburg en Spanje acte de présence bij het galadiner voor Ingrid Alexandra. Een happening die de Grimaldi’s helaas mislopen – al is een rustige herstart van het koninklijke leven prinses Charlene natuurlijk ook van harte gegund.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook