Dit is de schattige bijnaam die prinses Charlotte voor haar vader heeft

Bij de Cambridges is het één en al liefde.

Lees ook

Naast kroonprins, troonopvolger en graag gezien royal gezicht, heeft Wills natuurlijk nog een belangrijke rol: vader. En dat zijn kids dolblij met hem zijn, zien we nu en dan terug in de schattige kiekjes bij publieke verschijningen. Maar ook op andere momenten lichten de royals een héél klein tipje van de sluier op, zoals met de schattige bijnaam die prinses Charlotte voor haar vader gebruikte op een kaartje.

Papa William

Met een heel leven in de spotlights voor zich, houden de Cambridges hun kroost grotendeels nog even buiten de spotlights. Bij sommige evenementen zien we de jongste generatie Britse royals al hun opwachting maken. Over het algemeen moeten we het echter doen met kleine opmerkingen hier en daar, die de ouders over hun kroost maken.

Toch krijgen we, hoe ouder de kleine George, Charlotte en Louis worden, steeds meer een inkijkje in hun karakters. En natuurlijk beginnen de koters ook steeds meer op hun eigen manier met papa en mama om te gaan, blijkt wel weer.

Kaartje

Zo blijkt de jonge Charlotte een zoete koosnaam voor vaderlief William te hebben. In een kaartje dat de Cambridgejes vorig jaar deelden voor Moederdag, is namelijk te lezen dat de kleine Charlotte aan haar vader refereert als ‘papa’ – voor ons Nederlanders heel gewoon, maar voor de gemiddelde Brit toch een uitzondering. In de lieve kaartjes aan het adres van ‘Granny Diana’ schrijft Charlotte: “Ik houd heel veel van je. Papa mist je.” Zoet!

Koosnaampjes

Overigens weten de royalty-kenners van Hello! Magazine te melden dat er bij de Cambridges wel meer koosnaampjes in het rond vliegen. Zo hoorden omstanders in 2019 hoe William aan zijn dochter refereerde als ‘Mignonette‘, een Franse term die ‘schattig’ betekent. En Kate? Die kiest voor de koosnaam ‘Lottie’.

Het is ook één en al liefde daar bij de Cambridgejes. Cute!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook