Selfie met prins William? Dan moet je dít voor hem doen

De prins had een wel heel bijzondere voorwaarde.

Lees ook

Als je een prins in levende lijve tegenkomt, is een selfie zo gemaakt. Even je camera draaien en lachen naar het vogeltje. Hoewel prins William hier normaal gesproken altijd voor openstaat, moesten koninklijke fans afgelopen week iets heel speciaals voor hem doen. 


Op de foto

Deze week werd prins William veertig en, naast een feestje met de duchess en de Queen, stond hij in de speciale editie van The Big Issue. Om het blad te verkopen, hielp de prins zelfs een handje mee. Gehuld in het felrode vest en de rode pet die door gewone verkopers ook gedragen worden, ging de prins de straat op om de speciale editie te verkopen.

Voorwaarden

Met als doel om zoveel mogelijk publicaties te verkopen, werkte prins William samen met de vaste verkoper Dave Martin. Ze stonden op Rochester Row, Victoria. Maar wat doe je als je herkend wordt door fans? Heel simpel, dacht de prins. Volgens The Big Issue wilde “veel mensen de hand schudden, een selfie maken en een praatje maken, wat William toestaat – alleen als ze een tijdschrift kopen natuurlijk.”

Dankbaar

In totaal verkocht het duo 32 exemplaren van het tijdschrift, en onthulde William dat het “echt een eye-opener” was. Ook zag hij in hoeveel geluk hij had met een koninklijke titel. “Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik een rol heb waarin ik mensen uit alle lagen van de bevolking kan ontmoeten en hun volledige verhaal kan begrijpen – wat het ook mag zijn.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram


Laatste nieuws

Zie ook