Prins George hield er een (letterlijk) zoete lockdown-hobby op na

De kleine prins volgt in de voetsporen van zijn vader.

Lees ook

Bananenbrood bakken, hondentruitjes breien, thuisyoga, extreme punniken – je kunt het zo gek niet bedenken of iemand heeft er tijdens de lockdown wel een hobby van gemaakt. Ook in huize Cambridge moesten de royals zichzelf vermaken, en de jonge prins George blijkt nu een heel zoete lockdown-hobby bedacht te hebben.

The Great Cambridge Bake Off

We kregen met het Jubilee-weekend al enkele lieve kiekjes uit de keuken van de Cambridges, waar George, Charlotte en Louis zich onder toeziend oog van mama Kate uitleefden op echte Jubilee-cakes. Maar wat blijkt nu? De jonge George was toen al een ervaren bakker!

Dit blijkt vandaag uit een interview met Tusk-CEO Charlie Mayhew. Deze wildlife-organisatie, waar vader William al beschermheer van is, kan namelijk ook op de support van de jonge troonopvolger rekenen.

Royal bakkerij

Zo deelt Mayhew dat de jonge prins tijdens de lockdown flink in de weer is geweest in de koninklijke keuken. “Prins George heeft, heel lief, een kleine cake sale gedaan om geld op te halen voor Tusk tijdens de lockdown, en hij schreef er een ontzettend lief kaartje over, waarin hij duidelijk laat zien dat hij zich echt bekommert om wildlife in Afrika.” Zo is de nieuwe keukenhobby van de piepjonge prins dus nog eens helemaal noblesse oblige ook.

Beschermheer

Mogelijk betekent dit ook dat George in de voetstappen van zijn vader zal volgen als beschermheer van de organisatie. Mayhew deelt dat William actief contact met hem zoekt als hij ideeën heeft. Zo liet de Daily Mail al eens weten dat Wills regelmatig een appje stuurt naar Mayhew, ‘om iets te bespreken dat in hem opkomt’.

Mayhew sprak daarnaast de hoop uit aan GB News dat Wills en Kate ooit een bezoekje zullen wagen aan Afrika. Zo kunnen zij first-hand zien wat voor werk Tusk doet om de flora en fauna te beschermen. En wie weet: misschien mettertijd een WhatsApp-groepje met William, Mayhew, én prins George? Kan de jongste troonopvolger ze live op de hoogte houden van zijn bakkerskunsten.

Bron: GB News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook