Prinses Mary heeft een Assepoester-moment op de rode loper

Een koninklijke blunder ligt altijd op de loer.

Lees ook

De Deense royals waren de afgelopen twee dagen in Nederland voor een handelsbezoek. Kroonprinses Mary droeg voor het diner een Little Black Dress met gele pumps, maar dat leek achteraf toch geen slimme keus.

Prinsessenschoen

Zowel koningin Máxima als kroonprinses Mary hulden zich in een zwarte jurk, met ieders een eigen twist. Zo droeg Máxima een off shoulder cocktailjurk met zwarte pumps. Mary ging daarentegen voor een pop of colour en droeg haar gele Manolo Blahniks onder de zwarte jurk – die wij al hebben omgedoopt tot prinsessenschoen van het jaar!

Oeps!

De gele satijnen pumps met diamant op de neus lijken zo uit een sprookje te zijn gekomen, al had de kroonprinses ook haar eigen Assepoester-moment. Terwijl ze koning Willem-Alexander begroette middels een kniksje, gleed haar schoen uit. Tja, en op dat moment zijn er een hoop fotografen aanwezig.

prinses-Mary
Een snelle fotograaf had het ongelukkige moment al snel vastgelegd. Bron: BrunoPress

Gelukkig herstelde de kroonprinses zichzelf al snel en maakte vervolgens een diepe reverence voor Máxima, die niets in de gaten leek te hebben. De Deense Royals en de Oranjes zijn overigens goede vrienden en de twee stellen leken erg blij te zijn om elkaar weer te zien. En dat terwijl ze elkaar een paar dagen geleden nog gezien hebben, op de 18e verjaardag van prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen.

Koninklijke blunder

Hoewel Mary de blunder sierlijk had opgelost, vragen we ons toch af of dit niet vaker is gebeurd. Niet elke schoen is immers bestemd voor een koninklijke begroeting en dan sta je al snel blootsvoets op de rode loper. Wellicht kan koningin Máxima haar helpen, want die hebben we nog nooit betrapt op een Assepoester-moment!

Bron: Royalcentral | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook