Zien: Kate Middleton trapt balletje in sleehakken en zomerjurk

De hertog en hertogin lieten zich gaan op de allereerste Cambridgeshire County Day.

De hertog en hertogin van Cambridge hadden gisteren een feestelijk dagje. Na de onthulling van hun officiële portret, ging het stel naar de eerste editie van de Cambridgeshire County Day. Kate Middleton had voor het evenement haar stiletto’s ingeruild voor sleehakken, en laat zien dat je daarmee alles kunt doen – zelfs een balletje trappen.

Cambridgeshire County Day

De royal family is na het jubileum nog altijd in feeststemming. Donderdag stonden William en Kate paraat op de allereerste Cambridgeshire County Day. Hier lieten local businesses zich van hun beste kant zien aan het royale paar, en toonden William en Kate zich betrokken bij alle zaken die de bevolking na aan het hart gaat: van het steunen van families tot het tegengaan van dakloosheid – hier sprak de prins zich al eerder over uit.

Balletje trappen als een hertogin

Gelukkig hoefde het stel niet alleen te praten, maar konden ze ook meedoen met de feestelijke activiteiten – en zelfs een glas bier drinken. Ook kwam het sportieve gedrag van de Cambridges naar boven. De hertog en hertogin waagden allebei een kansje bij het voetballen. Kate doet dit natuurlijk met een vleugje flair, en laat iedereen zien hoe je dit als een ware royal doet: in een vrolijke zomerjurk en met sleehakken.

kate middleton sleehakken
Het proeven van bier ging de Cambridges goed af. Bron: BrunoPress

Ondanks dat de poging van Wills en Kate goed was, was het uiteindelijk een kleine jongen die hen allebei versloeg. Kate is natuurlijk hartstikke sportief en feliciteert hem met de winst. “Je hebt het beter gedaan dan ik”, complimenteerde de Duchess. Al heb je met dit schoeisel ook je best gedaan, Kate!

kate-middleton-sleehakken
Kate lijkt er veel plezier in te hebben. Bron: BrunoPress

Portret van de Cambridges

De hertog en hertogin op de County Day zorgen voor een hoop leuke plaatjes. Toch was het zeker niet het hoogtepunt van de dag. De onthulling van het eerste gezamenlijke schilderij van de Cambridges stond namelijk ook op de planning. Het portret laat Kate en William zien zoals ze zijn: relaxt, elegant en vol waardigheid. Hoewel dit zeker gelukt, is dat niet hetgeen wat prins William meteen opviel. “Hij is best groot”, peinsde de prins na de onthulling.

Het portret blijft de komende drie jaar hangen in het Fitzwilliam Museum, waar het onderdeel wordt van een project om jongeren enthousiast te maken over kunst.

Bron: Express.co.uk | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws