De weekendtips van Beau Monde

Wat is er te doen tijdens het eerste zomerweekend?

Lees ook

De zomer is gearriveerd! Wat ga jij doen dit eerste weekend van de zomer? Beau Monde helpt je op weg met glamorous weekendtips.

Marsala pop-up

Anna + Nina host dit weekend een pop-up van de Oekraïense schoenenontwerpster, Marsala, in hun winkel aan de Gerard Doustraat 94 te Amsterdam. Maria Masily runt sinds 2015 een succesvol merk en ontwerpt de meest fantastische en unieke schoenen. Omdat ze haar winkel in Oekraïne moest sluiten, heeft ze nu haar prachtige collectie naar Amsterdam gestuurd. Ondanks alle vreselijke omstandigheden in haar thuisland, laat ze zien wat voor een sterke, vrouwelijke ondernemer ze is en gaat ze gewoon door. De pop-up store is geopend van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni, van 11.00 – 18.00 uur.

Spring sale bij Hayu!

Streamingsdienst Hayu heeft nu een tijdelijke aanbieding. Nieuwe abonnees ontvangen maar liefst 50% korting op hun abonnement, wat betekent dat je voor 6 maanden Hayu maar €17,95 betaalt. Gebruik de code SPRINGSALE bij het aanmaken van een account en geniet van héél veel realityseries, zoals de net uitgekomen The Real Housewives Ultimate Girls Trip Ex Wives Clubhayu.com

Op de barbecue: Spaanse chorizo zónder vlees

Gaat de barbecue aan dit weekend? Haal de Spaanse Costa naar je achtertuin met de nieuwe plant-based chorizo van Heura. Voor iedereen die wél de smaak van Spanje wil, maar liever eens een vleesvrij alternatief op het grillrooster legt. Cerveza of sangria erbij en het vegan feest is compleet! Nu verkrijgbaar bij Jumbo.

Cartier in de kunsthal

Kunst en cultuur meets fashion in Rotterdam dit weekend! Cartier is sinds deze week te zien met hun bijdrage aan de tentoonstelling ‘Here We Are! Women in Design’. De tentoonstelling in de Kunsthal Rotterdam presenteert ruim honderd vrouwelijke ontwerpers die een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van modern en hedendaags design. De expositie toont een groots en uitgebreid overzicht dat het verhaal vertelt van pionierende vrouwen die opboksen tegen de regels van een door mannen gedomineerde maatschappij. Een van deze vrouwelijke pioniers was Jeanne Toussaint van Cartier, zij stond decennialang als artistiek directeur aan het roer van Cartiers juwelencollectie. Haar sieraden en andere luxe accessoires, gecreëerd voor de moderne, onafhankelijke vrouw, zijn te zien tijdens de tentoonstelling. Van 18 tot en met 30 juni te bewonderen in de Kunsthal Rotterdam.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook