Beatrice: de glamourprinses van het moment

Een fonkelende verschijning!

Lees ook

Bij de Chelsea Flower, tijdens het jubileum, op Royal Ascot… Opeens duikt prinses Beatrice overal op als het nieuwe glamourgezicht van de Windsors. Ook deze week was ‘Bea’ weer een fonkelende verschijning.

Beatrice in beeld

Waar prinses Beatrice van York de modeplank vroeger met regelmaat missloeg, worden haar fashionkeuzes nu jubelend ontvangen door de Britse pers. Een nieuwe styliste zou de kleindochter van de Queen hebben gevonden om haar garderobe eens flink te vernieuwen. En met succes, want alles wat Beatrice draagt vliegt nu de (couture)winkels uit.

Haar transformatie tot sierlijke zwaan komt op het juiste moment, want Beatrice is meer in beeld dan ooit tevoren. Nu haar granny rustiger aan moet doen, gaat ze allerlei koninklijke evenementen bij langs om toch nog een royal gezicht te kunnen laten zien. Niet altijd met succes, want tijdens een van haar jubileumuitstapje werd ze gevraagd wie ze nou eigenlijk is. Ze is geen Elizabeth of Kate, zullen we maar zeggen. Al kun je steeds minder om Beatrice heen!

Glitter & glamour

Samen met echtgenoot Edo Mapelli Mozzi werd de prinses ook deze week weer gespot tijdens een glamoureus uitje in Londen. De twee woonden een zomerfeest en fundraiser van de National Gallery bij, en bleven niet onopgemerkt!

De Mapelli Mozzis zijn niet te missen! Beeld: BrunoPress

Glitter? Graag! Prinses Beatrice verscheen in een paillettenjurk van Markarian met een royaal prijskaartje van 6.850 euro. Omdat je nooit genoeg kunt shinen, droeg Bea er ook een clutch van Tyler Ellis bij die bezaaid is met Swarovski-kristallen. Met diamanten oorbellen en haar signature haarband maakt de prinses haar look af.

Op de achtergrond

Hoewel Beatrice steeds meer op de voorgrond verschijnt, is er één groot aspect van haar leven dat ze behoorlijk privé houdt: het moederschap. In september 2021 werd de prinses moeder van dochtertje Sienna Elizabeth. De baby is inmiddels negen maanden oud, maar nog nooit in het openbaar gezien. In tegenstelling tot haar neefje August, de zoon van prinses Eugenie, die zijn eerste royal uitje er al op heeft zitten.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook