Dit is waarom er nu al kerstpakketten worden besteld

Lees ook

De temperaturen liggen ver boven de twintig graden, de dagen zijn lang en velen van ons kijken reikhalzend uit naar een zonvakantie – kortom, het is hartje zomer. Toch zijn de slimmeriken onder ons al bezig met het samenstellen en bestellen van hun kerstpakketten voor dit jaar. Nú al? Jazeker! We leggen je uit waarom het helemaal geen slecht idee is om je alvast voor te bereiden op de feestdagen.

Waarom je niet te lang wilt wachten met een kerstpakket

We weten dat het nog even duurt voordat we de kerstboom weer optuigen, maar je nu alvast verdiepen in de presentjes die je tegen het einde van het jaar wilt uitdelen, kan zeker geen kwaad. Een kerstpakket ontvangen is voor veel mensen een van de hoogtepunten van de decembermaand. Hoe klein of groot het presentje ook is, met een mooi pakket laat je weten dat je iemand waardeert.

Om teleurstelling later in het jaar te voorkomen, kan het heel verstandig zijn om alvast een paar kerstpakketten in te slaan. Afgelopen winter zagen we namelijk een heus tekort aan de feestelijke cadeaus. Door een tekort aan zeecontainers konden vooral veel non-food producten die normaal deel uitmaken van kerstpakketten, helaas niet worden geleverd. Enorm jammer natuurlijk, als je favoriete pakket niet leverbaar blijkt te zijn.

Neem alvast een kijkje

Tekorten worden helaas niet zomaar opgelost, en de onzekerheid rondom de komende maanden blijft groot. Wil je er in ieder geval zeker van zijn dat je alvast leuke presentjes klaar hebt staan voor je personeel, relaties, familie of vrienden? Dan is een kerstpakket van Charles.nl een goede optie voor hen allemaal. Hier vind je veel leuke kerstgeschenken die nu gelukkig razendsnel leverbaar zijn.

Heel handig zijn bijvoorbeeld de kerstpakketten die gewoon door de brievenbus passen. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn voor de postbode en vindt in december zo een leuk pakje tussen de kerstkaarten. Is de ontvanger meer een bierliefhebber of een echte wijnkenner? Of wil je dit jaar eens een alcoholvrij pakket aanbieden? Bij Charles.nl kun je alle kanten op! De verzending wordt voor je geregeld en is bovendien razendsnel. Ook collega’s met een adres in het buitenland worden niet overgeslagen!

Extra persoonlijk

Ook wie online kerstpakketten bestelt, kan een leuke, persoonlijke draai aan de geschenksets geven. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een persoonlijke kaart met je bedrijfslogo erop.

Minder decemberstress

Hoewel december voor de meeste mensen in het teken staat van samenzijn en gezelligheid, kan het ook een drukke en daardoor stressvolle maand zijn. Feestje hier, borrel daar, cadeaus en outfits scoren, een diner voorbereiden… Ook om die reden is het extra fijn als je de pakketten voor de feestelijkste periode van het jaar alvast hebt ingeslagen. Het scheelt je tijdens de holidays weer een hoop tijd omdat je één grote taak alvast van je to do list kunt afstrepen. Na deze relaxte zomermaanden ook een ontspannen decembermaand tegemoet gaan? Wees er dan op tijd bij!

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook