Zien! De zomerfotosessie die bijna in het water viel

Het koninklijk gezin is traditiegetrouw weer op de kiek gezet.

Prinses Alexia is weer terug uit Wales, prinses Amalia is nog niet naar haar studentenkamer in Amsterdam vertrokken, nú is het moment voor een zomerfotosessie met heel het koninklijke gezin.

De royals zouden vandaag op het strand vereeuwigd worden, maar door de weersomstandigheden (code geel, géén code Oranje) is de photoshoot verplaatst naar Paleis Noordeinde. Al viel het oorspronkelijke plan in het (regen)water, het resultaat mag er zijn!

Het gezin poseert niet zoals gepland op het Haagse Zuiderstrand, maar in het werkpaleis van de koning. Ook een leuk achtergrondje, toch? De prachtige prints komen in ieder geval goed uit de verf.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

De drie prinsessen gaan voor ieder een eigen stijl. Prinses Amalia koos voor een lange jurk met bloemenprint, prinses Alexia voor een hip, groen ensemble, en prinses Ariane verscheen in een chique, korte witte jurk. De drie A’s hebben allemaal hun hoge hakken uit de schoenenkast gehaald – hoe zouden ze dat gedaan hebben als het wél op het strand was geweest? Mooi afgestemd in lengte, dat zeker!

zomerfotosessie
Beeld: BrunoPress

We zien een hoop nieuwe outfits vandaag. Koningin Máxima draagt een jurk van Altuzarra, vermeldt Modekoningin Máxima. Amalia’s zomerjurk is van Diane von Furstenberg, Alexia draagt een blouse met pantalon van Sandro en ook de witte jurk die Ariane uit de kast heeft gehaald, is van Sandro.

En met zulke naaldhakken hadden wij ook niet charmant over het strand kunnen flaneren, Máx!

Beeld: BrunoPress

In voorgaande jaren vond de zomerfotosessie plaats kort voordat de Oranjes naar hun villa in Griekenland vertrokken. Nu gaat het gezin echter niet meteen door naar hun vakantiebestemming. Met de tradities van de koninklijke fotosessies werd eerder dit jaar al gebroken toen bleek dat er geen wintersportfoto’s mochten worden gemaakt door de pers. Vanaf nu poseert het gezin ‘gewoon’ wanneer het hen toevallig alle vijf uitkomt, iets wat steeds lastiger wordt met uitvliegende dochters.

Bron: AD, Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws