Dit is de nieuwe BFF van hertogin Meghan Markle: ‘Ik hou van je, darling!’

'My sister, my now fellow 'pwife', genius of you to come up with this'

Lees ook

Het gezamenlijk aanmoedigen van een poloteam schept een band, zo merkte Meghan Markle op. De hertogin zag zo een vriendschap opbloeien met Delfina Blaquier, vrouw van Nacho Figueras, de Argentijnse polospeler die in hetzelfde team speelt als prins Harry. De twee noemen elkaar zelfs polo-wives.

Aan de zijlijn

Prins Harry is tegenwoordig regelmatig te zien op het veld van poloteam Los Padres, waar hij een seizoen fanatiek meespeelt. Ignacio ‘Nacho’ Figueras, ook wel de ‘David Beckham van de polo’ genoemd, heeft het poloteam opgericht en dus staan ‘de vrouwen van’ de mannen aan te moedigen. Meghan en Delfina leerden elkaar beter kennen aan de zijlijn van een wedstrijd bij de Santa Barbara Polo & Racquet Club in California en kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden, zo te horen.

Pwife

Delfina schreef een lief bericht op Instagram over de hertogin van Sussex waarin ze uit dat ze graag nog meer tijd met haar zou willen doorbrengen. “M – Ik kijk uit naar nog veel meer van deze momenten met jou en H. Het was zo speciaal om deze twee maanden samen tijd door te brengen. Ik wou dat iedereen jou leerde kennen zoals je bent. Mijn zus, mijn mede ‘pwife‘ (polo-wife) – geniaal van je om dat te bedenken”, was in het bericht te lezen.

‘Luister naar je hart’

Delfina voegde daar nog aan toe: “Ik kan niet wachten om je snel weer te zien, zodat we sensatie, wandelingen en gewoon meer chill time kunnen delen. Ook heb je mijn respect. Blijf lopen, steady and strong. Luister naar je hart, die je de juiste kant op stuurt, want je hart is groot en mooi. Ik hou van je, darling.” Wat een woorden! Nacho reageerde op de Instapost: “Ik beaam dat! We houden van je M.”

Dat de twee dames een goede vriendin in elkaar hebben gevonden, is wel duidelijk. We zijn benieuwd naar de verdere loop van deze bijzondere polo-vriendschap van La Sussex.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook