Zeldzaam kiekje: zo ziet de broer van Jim Bakkum eruit

De acteur houdt zijn broer doorgaans uit de spotlights.

Lees ook

Muziek in de genen

Muziek zit blijkbaar in de genen bij de Bakkumpjes, want Danny en Jim speelden vroeger al samen in een band met de naam ‘The Kids’. Veel weten we niet over Danny, want Jim houdt zijn broer goed buiten de schijnwerpers. Toch maakt hij heel af en toe en uitzondering. Hoe de broers eruitzagen toen de twee inderdaad nog kids waren, deelde de zanger in een post op Instagram ter ere van de verjaardag van zijn broer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

In oktober is Danny namelijk jarig en dat was destijds voor zijn kleine broertje dé gelegenheid om een throwbackfoto met zijn fans te delen. Ook al zette Jim daarbij zijn leven op het spel: “Hij gaat me vermoorden voor het feit dat ik deze foto op Instagram zet”, schreef hij bij het kiekje. De reden van het bericht was echter wel heel lief. “Deze jongen op rechts met de mat en pony is vandaag jarig. Normaal laat ik niet zoveel los over mijn broer, maar dit jaar is hij zelf vader geworden (en ik dus officieel oom!! ❤️) en daar ben ik heel trots op. Mag ook weleens gezegd worden.” Ahw!

Gelijkenissen

Aangezien Danny de spotlights niet opzoekt, deelt Jim geen foto’s van hoe zijn big bro er vandaag de dag uitziet. Toch zou je ‘m zo maar eens kunnen herkennen als je hem tegenkomt. In een video uit 2016 zien we namelijk dat de broers meer gemeen hebben dan hun muzikale talent, namelijk hun looks.

Daarnaast vonden we ook nog een iets recenter kiekje dan die uit hun kindertijd. Daarop zijn de broers ook all grown up en, ondanks het heftige filter dat destijds heel populair was, we kunnen duidelijk zien dat ze familie zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Geheim talent

The Kids was dus het allereerste bandje waar Jim in speelde. Maar de zanger heeft nog meer geheime talenten, zo onthulde hij eerder aan Beau Monde. “Ik heb er meerdere eigenlijk”, verklapt de acteur al snel. “Ik kan heel goed vals zingen.” “Maar dat is geen secret“, grapte tegenspeelster Yolanthe Cabau. Maar de casanova blijkt ook over talenten te beschikken waar vooral zijn vrouw heel blij mee zal zijn: “Ik kan heel goed masseren.” Aha!

Bron: Grazia, Flair, Instagram @jimbakkum, Beau Monde (archief) | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook