Is er een nieuw Oprah-interview met Meghan en Harry in de maak?

De Sussexjes zijn op het landgoed van de iconische presentatrice gespot.

We weten het allemaal nog als de dag van gisteren: het spraakmakende interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah. Een jaar geleden deden de Sussex’jes een boekje open over hun leven als royal. Als we de bronnen moeten geloven, zit er weer een groots interview met het koppel aan te komen.

Voorbereidingen

De Daily Mail heeft foto’s ontvangen waarop Meghan en Harry te zien zijn in een auto die het terrein van Oprah oprijdt. Ook zit er nog een vrouw in de auto, waarvan wordt gedacht dat het actrice Janina Gavankar is, vriendin van het gezin. Het schijnt dat het trio een uur op het landgoed van de Amerikaanse tv-presentatrice hebben gespendeerd, dat vijf minuten van hun eigen huis in Montecito ligt. Hun bezoekje heeft geruchten doen verspreiden dat het koppel zich voorbereidt op een nieuw interview met Oprah.

Tijdens hun eerste twee uur durende gesprek in 2021, vertelde het paar over de moeilijkheden waarmee ze werden geconfronteerd tijdens hun tijd als royals, hun leven in Montecito en de komst van hun tweede kind.

Gevangen

Er waren een aantal shocking momenten in het interview – van Meghan die beweerde dat Kate Middleton haar aan het huilen had gemaakt voor haar bruiloft, tot vermeende zorgen van een lid van de koninklijke familie over de huidskleur van zoon Archie. Prins Harry vertelde dat hij zich “gevangen voelde in het systeem” en voegde eraan toe dat zowel zijn vader, prins Charles, als zijn broer, prins William, datzelfde gevoel hadden.

Relatie

Harry voegde eraan toe dat hij het een van zijn prioriteiten zou maken om te proberen de relatie met zijn vader te helen, maar dat dat lastig zou zijn, vanwege de dingen die hij heeft geleerd. We zijn erg benieuwd of er inderdaad een nieuw interview aan zit te komen en of die net zoveel stof zal doen opwaaien als vorig jaar. Stay tuned

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws