Twintig jaar na doorbraak: zó ziet zangeres Sita er nu uit

Hoe gaat het nu met de zangeres?

How time flies! Het is alweer ruim twintig jaar geleden dat Sita Vermeulen doorbrak als zangeres van de band K-otic. Al snel ging ze solo verder, met hits als Happy en Lopen op het water, het duet met Marco Borsato dat ter gelegenheid van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima werd geschreven. Hoe is het nu, meer dan twee decennia later, met de zangeres?

De tijd van K-otic

Het is alweer 21 jaar geleden dat Sita op 21-jarige leeftijd meedeed aan het zangprogramma Starmaker. Samen met andere deelnemers werd vervolgens de band K-otic gevormd. Het eerste nummer dat de groep uitbracht was Damn (I think I love you). Ook I was made to love you, een duet tussen Sita en K-otic-lid Bart Voncken, kwam uit als single. Deze nummers waren meteen een groot succes in de Nederlandse hitlijsten.

Sita maakte echter niet lang deel uit van de muziekgroep. In december 2001 ging de zangeres solo verder, en met succes! Met nummers als Happy, Lopen op het water, Hello en Selfish wist ze de Nederlandse muzieklijsten te veroveren. Ook in Frankrijk brak ze door, waar ze samen met de groep Kyo het nummer Le Chemin uitbracht. Dit nummer werd door een Franse radiozender zelfs uitgeroepen tot het beste Franstalige lied van 2003. Pas mal!

Televisiewereld

Later kwam Sita’s zangcarrière op een lager pitje te staan en richtte ze zich meer op haar televisiecarrière. Zo presenteerde ze het programma Jetix Max op Jetix en werd ze later het gezicht van Disney Channel in Nederland. Hier presenteerde ze samen met de Vlaming Dean Delannoit het programma My Camp Rock. Ook deed ze mee aan het tweede seizoen van Sterren dansen op het ijs, dat ze zelfs wist te winnen.

Musicals

Hoewel het al een tijdje geleden is dat we Sita’s naam in de Nederlandse hitlijsten voorbij hebben zien komen, heeft de zangeres bepaald niet stilgezeten. Ze speelt namelijk volop in musicals en heeft al behoorlijk wat bijzondere titels achter haar naam staan. Zo speelde ze onder andere in Assepoester, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje. Momenteel vertolkt ze de rol van Belle in Belle en het Beest, zo zien we op haar Instagram. Ook benieuwd hoe de (musical)zangeres er vandaag de dag uitziet? Op de volgende pagina vind je een aantal foto’s.

Laatste nieuws