Wil je zien: ‘The Real Housewives of Amsterdam’ komen eraan!

Waarbij alles draait om luxe, rijkdom en drama.

Kun je geen genoeg krijgen van The Real Housewives of…? Duik dan in het glamorous leven van de Amsterdamse jetset! Dit najaar komt The Real Housewives of Amsterdam naar Nederland en nemen we een kijkje in de levens van zeven upper class dames.

Succesprogramma

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van de real housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met hun drukke vriendschappen en lucratieve ondernemingen. Nu strijkt het wereldwijde succesprogramma ein-de-lijk in Nederland neer. Op Instagram maakt Videoland bekend dat we vanaf dit najaar kunnen genieten van The Real Housewives of Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Housewives

In de Amsterdamse editie zullen we de levens van zeven upper class ladies gaan volgen. De housewives zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Luxe, rijkdom en drama zijn de pijlers van de serie. Zin in!

‘We maken wat mee!’

Op Instagram laten de dames weten veel zin te hebben in dit avontuur. “Vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven. Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten”, vertelt Maria. Ook Hella kijkt er enorm naar uit: “We maken wat meeeee!!” Kom maar op met die drama!

Bron: RTL, Grazia | Beeld: Mark Engelen

Laatste nieuws