Stiekem getrouwd: zo ziet de partner van Jochem Myjer eruit

De twee trouwden stiekem...

Lees ook

Jochem Myjer staat bekend als een altijd vrolijke stuiterbal. Met zijn unieke humor en energieke verschijning is hij een ontzettend populair cabaretier geworden die altijd voor uitverkochte zalen staat. Maar wie is de partner van deze wervelwind en kan zij hem rustig houden?

Kinderboekenschrijver

Jochem Myjer is naast cabaretier ook succesvol kinderboekenauteur. In juni kondigde hij aan dat het derde deel van De Gorgels ook het laatste deel zal zijn. Het boek gaat De Gorgels en de laatste kans heten en komt in november uit. Het eerste deel van de boekenreeks was zo succesvol dat het een jaar lang onafgebroken stond in de bestsellerlijst. Als je kinderen vraagt naar de bekende, vreemde wezentjes, kennen zij ze allemaal.

Theatermaken

Een alleskunner, die Jochem. Maar natuurlijk is hij het meest bekend om zijn cabaretvoorstellingen en de typetjes die hij daarin neerzet. Jochem wil al van kinds af aan komiek worden, maar desondanks kiest hij ervoor om Biologie te gaan studeren in Groningen. In 1997 doet hij toch mee aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn twintig jaar wint hij daar de eerste prijs met de korte voorstelling Geen Gemyjer. Dit doet hem zo goed, dat hij stopt met zijn studie en zich volledig richt op theater maken. Een jaar later staat hij met zijn eerste avondvullende programma Gegabber in theaters door heel het land.

Zijn snelle tempo, muzikaliteit en feilloze imitaties doen het goed bij een groot publiek. We kennen allemaal het hysterische fragment Wakker worden wel uit zijn show Adéhadé, waarin hij als een malle rondspringt en schreeuwt. Typisch Jochem.

Emotionele periode

In 2011 kreeg de komiek te maken met een ruggenmergtumor. Deze bleek uiteindelijk goedaardig te zijn, maar er was wel een uiterst zware operatie voor nodig om de tumor te verwijderen. Na de operatie heeft Jochem erg lang moeten herstellen, zowel in als uit het ziekenhuis. Pas na acht maanden keerde hij terug op het podium. In 2016 blikt hier hierop terug in College Tour, samen met zijn vrouw. Myjer gaf aan dat hij in die periode alleen maar terug wilde naar zijn vrouw en kinderen. Bij het aanhoren van het heftige betoog hield ook zijn vrouw het niet droog.

Benieuwd wie zij is? Op de volgende pagina vind je een aantal foto’s.

Laatste nieuws

Zie ook