Terug in de tijd: zo zag Meghan Markle eruit toen ze 11 jaar was

Meghan liet al op jonge leeftijd van zich horen.

Lees ook

Meghan Markle trok miljoenen televisiekijkers met haar royal wedding en spraakmakende interview bij Oprah. Maar lang voordat de hele wereld haar kende, was Meghan al op de buis te zien. Als 11-jarig meisje deelde ze haar mening al eens voor de camera. Benieuwd hoe de hertogin van Sussex er destijds uitzag? Kijk mee!

Born in LA

Meghan kwam op 4 augustus 1981 ter wereld in Los Angeles als Rachel Meghan Markle. Ze is de dochter van Doria Loyce Ragland en Thomas Wayne Markle. Haar moeder is Afro-Amerikaans en haar vader heeft een Ierse en Engelse afkomst. De jonge Meg ging naar Northwestern University en bheaalde daar haar bachelordiploma in de podiumkunsten en internationale betrekkingen. Daarna werkte ze een tijd lan gop de Amerikaans ambassade in Buenos Aires.

Van ambassade naar de set

Werken op de ambassade? Dat was het toch niet helemaal voor Meghan. In 2002 ging ze haar droom achterna om actrice te worden en ging haar acteercarrière van start met een gastrolletje in General Hospital. Daarna speelde de ze in talloze series, waaronder Century City, 90210, Knight Rider, CSI: NY en Castle. Maar ook in films als A Lot Like Love en Remember Me. Vanaf 2011 werd Meg echt bekend bij het grote publiek dankzij haar rol in de advocatenserie Suits.

Huisje, boompje, beestje

Een paar jaar later kreeg de actrice een relatie met de Britse prins Harry. Daarvoor was ze getrouwd met acteur en producer Trevor Engelson. De twee waren vanaf 2004 samen, trouwden in 2011 en scheiden in 2013. In november 2016 bevestigde het Britse koningshuis dat Harry en Meghan al enige tijd een relatie hadden. Een jaar later waren de twee verloofd en in mei 2018 stapten ze in het huwelijksbootje. Na de plechtigheid, die in St George’s Chapel plaatsvond, mocht Meghan zichzelf prinses van Groot-Brittannië en Noord-Ierland en hertogin van Sussex (Her Royal Highness The Duchess of Sussex) noemen, en kreeg zij de eretitels Countess of Dumbarton en Baroness Kilkeel. Inmiddels In 2020 besloten de hertog en hertogin van Sussex echter om hun koninklijke taken neer te leggen. Samen met zoontje Archie en dochtertje Lillibet verhuisden ze naar Los Angeles, waar ze nu heerlijk leven als gezinnetje.

Voordat de hele wereld haar kende, liet Meghan als 11-jarige meisje ook al haar mening horen. Benieuwd hoe ze er toen uitzag? Je ziet hetop de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook